Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τη Νάουσα επισκέφθηκε η «Δικηγορική Αλληλεγγύη»

Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας. Ο Κωνσταντίνος Μηνόπουλος, υποψήφιος για την θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, μαζί με τους δικηγόρους και υποψήφιους συμβούλους που αποτελούν την ομάδα του, επισκέφθηκαν την πόλη της Νάουσας, όπου και συνομίλησαν με συναδέλφους τους,
ανταλλάσσοντας απόψεις και προβληματισμούς. Ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες ημέρες σε Αλεξάνδρεια και Βέροια.

Η «Δικηγορική Αλληλεγγύη», όπως ονομάζεται η ομάδα του Κωνσταντίνου Μηνόπουλου, αποτελείται από δικηγόρους από τη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια. Πρόκειται για τους Αβραμίδη Πρόδρομο, Ακριβόπουλο Λεωνίδα, Βασιλείου Γεώργιο, Καπράρα Στέργιο, Κύρτσιου Φωτεινή, Ματσαρίδη Γεώργιο, Μπιλέκα Γεώργιο, Ορταντζόγλου Αθανάσιο και Τορορή Μαρία. 

Με αποφασιστικότητα, οξυδέρκεια και ευπρέπεια, δίνουν τη δική τους «μάχη» για μια «Δικηγορική Αλληλεγγύη», μακριά από μικροπολιτικές πρακτικές και προσωπικές φιλοδοξίες, με στόχο να αναδείξουν το κύρος του επιστημονικού συλλόγου όπως είναι ο Δικηγορικός. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ