Quantcast

http://picasion.com/

Πρώτος και Αριστούχος ο Δημήτρης Γεωργόπουλος

Ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Νίκος Μαυροκεφαλίδης, εκ μέρους της διοίκησης και των εργαζόμενων, συγχαίρει θερμά το Γεωργόπουλο Δημήτρη, που αποφοίτησε ως πρώτος και αριστούχος, από το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου του ΤΕΙ Καρδίτσας. Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος, με απόφαση του Δ.Σ., έκανε την πρακτική του στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, από 1 Απριλίου 2017
μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2017.
Στην εξάμηνη άσκησή του, άφησε άριστες εντυπώσεις. Εργατικότατος, ικανότατος και δημιουργικά αποτελεσματικός. Σε ό,τι του αναθέτονταν το διεκπεραίωνε με απόλυτη προθυμία, πληρότητα και στην καλύτερή του εκδοχή.
Ήταν περίπου βέβαιο ότι ως φοιτητής θα ανήκε στους κορυφαίους της Σχολής του.

Η πτυχιακή, «Σχεδιασμός γυναικείας τσάντας με βασικό υλικό το ξύλο», που παρέδωσε στο Τμήμα του αρίστευσε για την πρωτοτυπία, την καινοτομία και τη φαντασία. Ο Δημήτρης ανάδειξε μέσα από την πτυχιακή του το ξύλο ως υλικό για αξεσουάρ καθημερινής χρήσης. Σχεδίασε και κατασκεύασε την ξύλινη τσάντα IT-Wooden Bag, μια τσάντα απλή με φυσικά υλικά αλλά άκρως καινοτόμα, με ενδιαφέρουσα γεωμετρία και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. Λόγω της χρήσης του συστήματος βέλκρο, η τσάντα μπορεί να κάνει διαφορετικούς συνδυασμούς στα υφασμάτινα μέρη της, προκειμένου να πετυχαίνει χρωματικές προσαρμογές.

Ο Δημήτρης συνεχίζει την ειδίκευσή του στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συμμετάσχει στην έκθεση Beware of Greeks που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με σχεδιαστικό πρότζεκτ.

Για τα παραπάνω εκφράζω θερμά συγχαρητήρια στους γονείς και οικείους του, στους εκπαιδευτικούς που είχε σε όλες τις φάσεις της μέχρι τώρα ζωής του, ιδιαίτερα βέβαια στον ίδιο για την προσήλωση στους στόχους του.

Είμαι βέβαιος ότι στο χώρο, που επέλεξε, θα αξιώνεται να πραγματώνει τα όνειρά του και στη ζωή θα κατακτήσει αυτό, που τόσο επιθυμεί, τόσο προσπαθεί και τόσο του αξίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ