Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο project by «λένος»: Μάρμαρο+ξύλο... κι όμως είναι πλακάκια!

Συνδυασμός μάρμαρο και ξύλο. Ένα από τα πιο hot trends στη διακόσμηση κουζίνας και μπάνιου. Δυο εντελώς διαφορετικές όψεις που όταν συνδυαστούν σωστά, δίνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Η πολυτέλεια και η ψυχρότητα που αποπνέει το μάρμαρο εξισορροπείται τέλεια με τη ζεστασιά του ξύλου. Και όχι, δε χρειάζεται να καταφύγετε στις δύσκολες και ακριβές λύσεις του μάρμαρου και του ξύλου. Το αποτέλεσμα που επιθυμείτε επιτυγχάνεται πλέον μόνο με πλακάκι που θα βρείτε στο κατάστημα «λένος». 
Όπως το μπάνιο που δημιούργησε με τον μοντέρνο και διαχρονικό συνδυασμό πλακάκι τύπου μάρμαρο και τύπου ξύλο ή και αυτόν με το τον τύπου ξύλο ψαροκόκκαλο, που έδεσε μοναδικά ως λεπτομέρεια σε νησίδα κουζίνας. Η διακόσμηση στο κατάστημα «λένος» γίνεται ένα υπέροχο «παιχνίδι» συνδυασμών υφών, χρωμάτων και τάσεων, με ανθρώπους απόλυτα ενημερωμένους για τις νέες τάσεις στο design. 
Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, όπου θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, έρχονται από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια, σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.
Η επιχείρηση «λένος» στη Βέροια, θα είναι δίπλα σας και με εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
(έναντι Κωτσόβολου) 
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138 
email: lenoschris@gmail.com








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ