Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ουρσουζίδης: «Μειώνονται στο μισό τα πρόστιμα της Τροχαίας» - Ιαβέρης: «Δόλος και όχι αμέλεια»

Στο κανάλι της Βουλής εμφανίστηκε ο Γιώργος Ουρσουζίδης. Ο Βουλευτής Ημαθίας ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή που αφορούσε τα τροχαία ατυχήματα και το νέο νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με την μείωση των προστίμων από την Τροχαία. Στο στούντιο εμφανίστηκε και ο πρώην Οδηγός Αγώνων Αυτοκινήτου και νυν δάσκαλος σχολής
ασφαλούς οδήγησης Αναστάσιος Μαρκουΐζος γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Ιαβέρης». 

Οι δύο άντρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για θέματα που αφορούν την οδηγική συμπεριφορά, με τον Βεροιώτη πολιτικό να ανακοινώνει δημόσια πως το επόμενο χρονικό διάστημα έρχονται μείωση όλων των προστίμων της Τροχαίας κατά 50%, ενώ καταργείται και η 10ήμερη δυνατότητα που ισχύει μέχρι και σήμερα να πληρώνει δηλαδή ο παραβάτης το πρόστιμο στο μισό. 

Από την πλευρά του ο «Ιαβέρης» δεν μάσησε τα λόγια του και εμφανίστηκε πιο αποφασισμένος όσον αφορά την παραβατικότητα των οδηγών. Ανέφερε πως όσοι περνούν με κόκκινο ή παραβιάζουν την πινακίδα «stop» ή οδηγούν υπό την επήρεια του αλκοόλ θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν την κατηγορία στο δικαστήριο με δόλο και όχι με αμέλεια, όπως ισχύει σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ