Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «διευθυντής» κύριος... Μπιδέρης!

Ο Αντώνης Μπιδέρης εκτός από ένας μάχιμος δικηγόρος της Βέροιας που καθημερινά εμφανίζεται ως συνήγορος υπεράσπισης στο Δικαστικό Μέγαρο, κατά το παρελθόν είχε ασχοληθεί ενεργά με την Ελληνική τηλεόραση και με το lifestyle γενικότερα. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε πως είχε συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς του ALPHA, του ΑΝΤ1 και του
ALTER, ενώ με μεγάλη επιτυχία πέρασε από τα ειδησεογραφικά site zougla.gr και enikos.gr. Αυτήν την φορά όμως, έκανε την ανατροπή και ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι.
Ο έμπειρος δικηγόρος συμμετείχε το βράδυ της Τρίτης 21 Νοεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην παράσταση «Ιστορίες της κρίσης» των Νίκου Μανούδη, Zώρζ Κουρτελίν και Ντάριο Φο. Υποδύθηκε έναν αυστηρό και απαιτητικό διευθυντή, ο οποίος κάλεσε στο γραφείο του έναν υπάλληλο της εταιρείας και του εξέφρασε την δυσαρέσκιά του για τον τρόπο που εργάζεται, με αποτέλεσμα να τον απολύσει. Εκφραστικός, δυναμικός και με πληθωρική σκηνική παρουσία, ο Αντώνης Μπιδέρης απέδειξε πως εκτός από νομικές γνώσεις, διαθέτει καλλιτεχνική φλέβα και ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις ακόμα και ως ηθοποιός! Μαζί του επί σκηνής εμφανίστηκε ο επίσης ταλαντούχος Νίκος Μουρτζίλας. Άλλωστε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου ήταν η καλύτερη ανταμοιβή και για τους δύο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ