Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Να γιατί η επόμενη Ελληνίδα star θα είναι Βεροιώτισσα

Πολύ Βέροια «παίζει» φέτος στην ελληνική TV και μάλιστα με τις καλύτερες... εκδοχές που η πόλη μας έχει να παρουσιάσει. Οι Βεροιώτισσες έχουν την τιμητική τους σε ριάλιτι επιβίωσης, σε μουσικά ριάλιτι, στο instagram, σε εκπομπές, σε σίριαλ, κάτι που δεν πέρασε αδιάφορο από τα μεγάλα Αθηναϊκά site, όπως
το oneman.gr που όταν εντοπίζει κάτι ωραίο το μοιράζεται! Και αυτή τη φορά είχε όχι έναν, όχι δυο αλλά 7 λόγους να εκθειάσει τη Βέροια, όχι σαν πόλη αλλά σαν ομορφοσεξοταλεντομάνα!  
Ποιες είναι αυτές οι 7 Βεοριώτισσες που η καθεμία στον τομέα της απασχόλησε και απασχολεί τις life style στήλες της Πρωτεύουσας;


Ας ξεκινήσουμε από τη μικρούλα  μας, την 19χρονη Μαρία Θεοχαροπούλου, φοιτήτρια Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, που πέρασε, ακούμπησε και έμεινε στο VOICE και στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. 

Και μιας που λέμε VOICE, να θυμηθούμε (όχι ότι την ξεχάσαμε) την 23χρονη Μαρίνα Κυριαζοπούλου, που με τη φυσική βραχνάδα στη φωνή της, το γρέζι που είπε και ο Κωστής Μαραβέγιας, έκανε καρέκλες να γυρίσουν στο VOICE και την ίδια να καταλήγει στην αγκαλιά... ε, στην ομάδα του Σάκη Ρουβά! Από δικηγορική οικογένεια της Βέροιας και με πολυτάλαντο μπαμπά που τραγουδάει και παίζει κιθάρα. Η Μαρίνα μόλις τελείωσε Πολιτικές Επιστήμες στην Κομοτηνή και συνεχίζει τις σπουδές της στη Νομική Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν όμως θα ξεκινήσει τις σπουδές της στη μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ.

Και μιας που λέμε Μαρίνα Κυριαζοπούλου, να θυμηθούμε την Εύη Ιωαννίδου! Αυτά τα μάτια, αυτό το κορμί, αυτό το κορίτσι που «στοίχειωσε» με τους κοιλιακούς της την Φαίη Σκορδά. Κολλητή φίλη της Μαρίνας, στηρίζει η μία την άλλη σε κάθε τους βήμα, ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις σε Βέροια και Θεσσαλονίκη δεν περνούν απαρατήρητες. Η 22χρονη Ευη, αν και αποχώρησε πρώτη από το NOMADS, έμεινε στις καρδιές όλων.


Και μιας που λέμε NOMADS ας αναφερθούμε και στο Χριστινάκι μας. Το Κολετσάκι μας. Που άφησε πίσω της τις πίστες, τις γόβες,τα σέξι φορεματάκια, τις υπέροχες, σέξι φωτογραφικές στιγμές στο instagram, τον λέτσο και έφυγε και αυτή προς Φιλιππίνες μεριά, για να γίνει NOMAD. Η Βεροιώτισσα τραγουδίστρια, για την οποία έχουν αφιερωθεί τόνοι «μελανιού» σε blogs και εκπομπές life style, είναι ακόμα έγκλειστη στο νησί Παλαουάν, χαρίζοντάς μας από εκεί λιγότερο «καυτές», πλην όμως καθημερινές στιγμές της.


Και μιας που είπαμε για instagram... Ας θυμηθούμε τις απόλυτες insta θεές, τις διαδικτυακές προκλήσεις, τα πιο hot κορίτσια του instagram με χιλιάδες followers και φωτογραφίες που έχουν αποθηκευθεί στα pc πολλών αντρών. Η Ιωάννα Μπέλλα και η Αθηνά Βαφείδου.


Η Ιωάννα -ma che bella- Μπέλλα, μοντέλο και φοιτήτρια δημοσιογραφίας, κόρη εκτροφέα ζώων και πρώην αθλήτρια του βόλεϊ. Ξεκίνησε ως μακιγιέζ σε μεγάλα ονόματα όπως Βίσση και Φουρέιρα, η ομορφιά της όμως δεν πέρασε απαρατήρητη και πλέον εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο, ενώ παράλληλα σπουδάζει και δημοσιογραφία. Η Ιωάννα δε φεύγει ποτέ από το προσκήνιο. Όσο υπάρχει instagram η Ιωάννα θα είναι πάντα στις καρδιές των δεκάδων χιλιάδων followers.


Η Αθηνά Βαφείδου από την άλλη... Η πληθωρική fashion blogger, ραδιοφωνική παραγωγός και μοντέλο, Αθηνά Βαφείδου. Η «σέξι νοσοκόμα» όπως την αποκαλούν τα αθηναϊκά site, καθώς η Αθηνά έχει σπουδάσει νοσηλευτική! (την άτιμη, να μας τρελάνει θέλει;). Μεσογειακή φιγούρα, καμπύλες που κολάζουν και χείλια που έχουν χαρακτηριστεί τα πιο σέξι στην ελληνική show biz. Τι να πεις για τις δυο αυτές γυναίκες. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. 


Τραϊάνα Ανανία. Τσιφτετέλι. Στην υγειά μας ρε παιδιά. Μπεζ ολόσωμη φόρμα. Ο Σαλονικιός. Όχι αδέλφια, δε μιλάμε με γρίφους. Μιλάμε για τον τρόπο με τον οποίο η Βεροιώτισσα Τραϊάνα μπήκε στις ζωές μας. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και το τσιφτετέλι που χόρεψε με την κολλητή μπεζουλί φόρμα της έχει μείνει στα highlights της εκπομπής. 
Δεν είναι αυτοί 7 λόγοι να ασχολούνται όλοι με τη Βέροια; Δεν έχεις πειστεί ακόμα; 
















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ