Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μουσικό και γευστικό Παρασκευο-Σάββατο στα «Μεζεδοκαμώματα»

Τηλ. 2331504094 και 6995320668
Τι τους πιάνει όλους εκεί στην Κοντογεωργάκη και κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ που πηγαίνουν για φαγητό στα «Μεζεδοκαμώματα», καταλήγουν να χορεύουν, να τραγουδάνε και να διασκεδάζουν; Τους «πιάνουν» τα μουσικά γλέντια που διοργανώνουν στον επάνω

όροφο τα «Μεζεδοκαμώματα». Γιατί μια δύσκολη εβδομάδα πρέπει να τελειώνει με καλό φαγητό, καλό κρασί και καλή ελληνική μουσική, για να χαλαρώνουμε και να ξεδίνουμε. Έτσι τα περνάμε τα Παρασκευο-Σάββατα μας στη Βέροια. 
Με το μουσικό σχήμα που έχουμε αγαπήσει, Γρηγόρης Μπεκισιάρης στα πλήκτρα και τη φωνή, Βίκυ Μπατζιάκα στη φωνή και Σάββα Αλτή στο μπουζούκι, που ξέρουν με το κέφι τους και τη ζωντάνια τους να μας ξεσηκώνουν και να μας διασκεδάζουν μέχρι αργά.
Γι' αυτό επιλέγουμε τα «Μεζεδοκαμώματα»... την ταβέρνα που έχει γίνει σημείο αναφοράς στη Βέροια, όχι για το καλό του φαγητό, τα κρεατικά, τα θαλασσινά και τα διάφορα νηστίσιμα, τους τσιπουρομεζέδες και τους κρασομεζέδες, αλλά και για τις εκπληκτικές μουσικές βραδιές... Πάρε την παρέα σου και έλα να γλεντήσουμε. Θέλεις να κλείσεις τραπέζι; Πάρε τηλέφωνο στα 2331504094 και 6995320668.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ