Quantcast

http://picasion.com/

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη «βασίλισσα» 1-3 τον Απόλλωνα στο Αλκαζάρ

Τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα κατέκτησε η Βέροια με την ευρεία σε σκορ εκτός έδρας νίκη της επί του Απόλλωνα, παίρνοντας ένα πανάξιο τρίποντο, το πρώτο στη Football League. Η Βέροια μόλις στο 9' προηγήθηκε με τον Μπαστιάνο, όταν ο Μπλέτσας έβγαλε την κάθετη μπαλιά και τον σκόρερ σε θέση τετ α τετ. Παρά την πίεση των γηπεδούχων, το ημίχρονο
έληξε με την Βασίλισσα να προηγείται. Ο Αγρόδημος στο 48' είχε την πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με άστοχο σουτ και ο νεοεισελθών Τσιλούλης στο 71' έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαυριά. Το πολύτιμο διπλό για τη Βέροια, όμως ήρθε μέσω των αντεπιθέσεων. Στο 81', λοιπόν, ο Μπαστιάνος έδωσε την ασίστ στον Νύκταρη για το 1-2 και το 3-1 διαμόρφωσε ο Βανκεβάι με κλέψιμο και ψύχραιμο πλασέ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Σκόρερ: 71' Τσιλούλης - 9' Μπαστιάνος, 81' Νύκταρης, 90'+3' Βανκεβάι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Μαργαρίτης): Κραβαρίτης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Χατζής, Σουλίδης (68' Τσιλούλης), Αγρόδημος (73' Βουτσιάς), Σαχινίδης, Καρακατσάνης, Μαυριάς (87' Μίλιτς).

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Λάσκαρης, Σουλιώτης, Μπλέτσας (84' Δόρης), Λίταινας (70' Νύκταρης), Ουνγιαλίδης, (65' Βάλις), Μπαστιάνος, Βανκεβάι.

Διαιτητής: Ρούσης (Θεσσαλίας). Βοηθοί: Κωτούλας, Ζιγκερίδης (Κιλκίς).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ