Quantcast

http://picasion.com/

Με επιτυχία η πρόβα εκλογών στην Κεντροαριστερά - Έτοιμες οι 12 κάλπες στην Ημαθία

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας του νέου πολιτικού φορέα η πρόβα που πραγματοποιήθηκε χθες στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Άνοιξε το 85% των Εκλογικών Κέντρων σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό, με προσέλευση χειριστών και 4000 περίπου εθελοντών για τη στελέχωση των Εφορευτικών Επιτροπών.
Δοκιμάστηκαν με επιτυχία σενάρια κρίσης. Αν ληφθεί υπ’ όψη ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας, αρκούσε να ανοίξει το 40% των Εκλογικών Κέντρων για να θεωρηθεί επιτυχής η γενική δοκιμή, η μεγάλη προσέλευση που σημειώθηκε μας γεμίζει αισιοδοξία για την επιτυχία του εγχειρήματος η χθεσινή γενική δοκιμή της ψηφοφορίας για την εκλογή επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. Άνοιξε το 85% των Εκλογικών Κέντρων σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό, με προσέλευση χειριστών και 4.000 περίπου εθελοντών για τη στελέχωση των Εφορευτικών Επιτροπών. Δοκιμάστηκαν με επιτυχία σενάρια κρίσης. Αν ληφθεί υπ’ όψη ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας, αρκούσε να ανοίξει το 40% των Εκλογικών Κέντρων για να θεωρηθεί επιτυχής η γενική δοκιμή, η μεγάλη προσέλευση που σημειώθηκε γεμίζει τους υπευθύνους με αισιοδοξία για την επιτυχία του εγχειρήματος. 

12 κάλπες στην Ημαθία

Και στην Ημαθία (δήμο Βέροιας, δήμο Αλεξάνδρειας και δήμο Νάουσας), όλα είναι έτοιμα για την επόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και από ώρα 08:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.. Θα
στηθούν συνολικά 12 κάλπες σε ολόκληρο το νομό, με τον κόσμο να μπορεί να πάει να ψηφίσει με την αστυνομική του ταυτότητα, πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο της τάξεως των 3 ευρώ. Δείτε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα που θα στηθούν οι κάλπες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ