Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με αέρα νίκης η «Δικηγορική Αλληλεγγύη»

Σε κεντρικό καφέ της Βέροιας βρέθηκε ο συνδυασμός «Δικηγορική Αλληλεγγύη» του κ. Μηνόπουλου μαζί με τους δικηγόρους του συνδυασμού: Αβραμίδη Πρόδρομο, Ακριβόπουλο Λεωνίδα, Βασιλείου Γιώργο, Καπράρα Στέργιο, Κύρτσιου Φωτεινή, Ματσαρίδη Γιώργο, Μπιλέκα Γιώργο, Ορταντζόγλου Αθανάσιο και Τορορή Μαρία. Οι επισκέψεις στα γραφεία των
δικηγόρων στη Βέροια συνεχίστηκαν και σήμερα. Ο στόχος του κ. Μηνόπουλου και της ομάδας του είναι η βελτίωση της διαχείρισης όλων των θεμάτων της τρέχουσας καθημερινότητας των δικηγόρων και της λειτουργίας του Δικηγορικού Συλλόγου, η αξιοποίηση στο έπακρο των υφιστάμενων δυνατοτήτων των δικηγόρων και ο προσανατολισμός σε ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις σε θεσμικό επίπεδο.

Δεσμεύονται να εργαστούν προσηλωμένοι στο κοινό συμφέρον προκειμένου ο Δικηγορικός Σύλλογος και η συλλογική διαχείριση των θεμάτων που τον αφορούν να προσαρμοστεί στις αναγκαιότητες της εκπλήρωσης της δικαιοσύνης, της συναδελφικής αλληλεγγύης (απ' όπου απορρέει και το όνομα του συνδυασμού) και να επαναπροσδιοριστεί η θέση και οι βάσεις των δικηγόρων στην νέα εποχή που διαμορφώνεται.

Τα χαμόγελα και η καλή διάθεση του κ. Μηνόπουλου και της ομάδας του αποτελούν ένδειξη ότι τα αποτελέσματα του συνδυασμού θα είναι τα καλύτερα. Δεν είναι τυχαίο ότι αντικείμενο συζήτησης ήταν οι λύσεις και οι δράσεις που θα υιοθετήσει το νέο Δ.Σ. την επόμενη μέρα των εκλογών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ