Quantcast

http://picasion.com/

Κρυώσατε; Μπείτε στον «Μεζεδόκοσμο - Τάνης» - Έχει ζέστη, καλό φαγητό, μεζέ και τσίπουρα

Θέλεις το μεζέ σου; Θέλεις το κυρίως σου; Θέλεις το μαγειρευτό σου; Τα τσιπουράκια σου και τα κρασάκια σου; Το ζεστό ρακομελάκι σου για το ζέσταμα; Θέλεις ποιότητα και καλές τιμές; Δε χρειάζεται να πας σε άλλο πλανήτη αλλά στον κόσμο του Τάνη στη Βέροια. Ο«Μεζεδόκοσμος - Τάνης» στην Εδέσσης, ανανεώθηκε πλήρως και υπό
νέα διεύθυνση μας περιμένει καθημερινά με μοναδικές μεζεδοκαταστάσεις, κρεατικά και θαλασσινά, της ώρας και σπιτική κουζίνα, κρασάκι εκλεκτό και τσίπουρο... από το καλό!
Και επειδή εμείς ήδη το αγαπήσαμε και το επιλέγουμε για τις γαστρονομικές μας εξόδους, ο «Μεζεδόκοσμος - Τάνης» τις Τετάρτες και τις Πέμπτες μας κερνάει!
- Κάθε Τετάρτη, με κάθε τσίπουρο ή γράπα που παραγγέλνουμε, θα μας κερνάει άλλο ένα!
- Κάθε Πέμπτη, με κάθε κρασί χύμα που παραγγέλνουμε, θα μας κερνάει το επόμενο!

Συγκρατήστε την παραπάνω πληροφορία... καθώς ο χειμώνας θα είναι μακρύς στον «Μεζεδόκοσμος - Τάνης», που ξέρει πως τα τσιπουράκια και τα κρασάκια πάνε δυο - δυο, τουλάχιστον! Ειδικά όταν συνοδεύουν τα πιάτα, τους μεζέδες αλλά και τα μαγειρευτά που μας ετοιμάζει καθημερινά. Ο κατάλογος είναι πλήρης και με καλές τιμές. Ο τέλειος συνδυασμός! Μπείτε στον νέο γευστικό «Μεζεδόκοσμο» του Τάνη στην Εδέσσης 3 και αφήστε τον να σας ταξιδέψει στις γεύσεις του!











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ