Καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Θεοχαρόπουλος

Την καταδίκη του για την επίθεση με πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση με αυτόματα όπλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Αστυνομικοί και
περίπου 30 εργαζόμενοι στα γραφεία βρέθηκαν σε κίνδυνο λόγω της αδυναμίας του κράτους να τους προστατέψει από ένοπλες ομάδες. Η δημιουργία ενός "οικοσυστήματος ζούγκλας" δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. 

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίζει να αδιαφορεί για τις συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις βίας που αν συνεχιστούν σύντομα θα γίνουν και δολοφονικές. Οφείλει να αναλάβει εδώ και τώρα τις ευθύνες της. Η ασφάλεια είναι βασικό δικαίωμα των πολιτών και προτεραιότητα για όλους όσοι υπερασπιζόμαστε το κράτος δικαίου. Η εμφατική αδυναμία να αντιμετωπιστεί το γαϊτανάκι των επιθέσεων πλήττει ξεκάθαρα τη δημοκρατία. Επιτέλους δεν μπορεί να υπάρξει άλλη ανοχή στην βία! 

Η επίθεση έγινε μάλιστα λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το debate της κεντροαριστεράς. Οι σφαίρες στην Χαριλάου Τρικούπη θα έχουν δημοκρατική και προοδευτική απάντηση στις επερχόμενες διαδικασίες ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Δημοφιλείς αναρτήσεις