Quantcast

http://picasion.com/

Ήττα για τον ΑΟΚ στην Κρύα Βρύση από τον Πρωτέα

Ούτε στην Κρύα Βρύση... γιατρεύτηκαν οι πληγές του ΑΟΚ Βέροιας, που ηττήθηκε για 5η φορά φέτος, αυτή τη φορά από τον Πρωτέα Γρεβενών. Μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τους Ημαθιώτες αλλά ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλε τον ρυθμό της από το τρίτο δεκάλεπτο και έπειτα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει στο τέλος με 13 πόντους
διαφορά και συγκεκριμένα 71-58. Η αναμέτρηση, που διεξήχθη στο Κλειστό Γήπεδο Κρύας Βρύσης λόγω των ζημιών που υπέστη το ΔΑΚ "Βικέλας" στο Μακροχώρι, ήταν άκρως καθοριστική για τον ΑΟΚ καθώς εκτός της βαθμολογικής σημασίας, είχε και ψυχολογικές προεκτάσεις χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Ηλιάδη ήταν νευρικοί, άστοχοι, χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση σε ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι και δέχτηκαν 11 συνολικά τρίποντα από τους αντιπάλους, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν χωρίς πίεση.

Από την άλλη, ο Πρωτέας έπαιξε πειθαρχημένα, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αντιπάλων και σημείωσε την 3η του φετινή νίκη, που τον φέρνει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΟΚ Βέροιας την Κυριακή 26/11 στην Ιωνία Θεσσαλονίκης, με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Τα δεκάλεπτα : 18-18, 30-35, 44-56, 58-71

ΑΟΚ Βέροιας : Τρομπούκης 4, Ουσουλτζόγλου 5, Σισμάνης 2, Γκανάς, Βλάχος 12, Μαυρίδης 7 (1), Βοργιατζίδης, Γιαννόπουλος 6, Λέφας 15, Μπαρμπαρούσης, Χατζηλαμπρινός, Γιαννουζάκος 6 (2)

Πρωτέας Γρεβενών : Μαρκόπουλος, Γούβας, Γράβας 3 (1), Μιχαηλίδης 8 (2), Ρίγκος 10 (2), Καπνάρας 13 (1), Σακίδης, Κόττας 7, Μπόζιαρης 10 (2), Καλογεράτος 10 (2). Τζήμου 5 (1), Μητρόπουλος 2

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ