Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθε και στη Βέροια το iPhone X - Πόσο κοστίζει

Επίσημη πρώτη των iPhone X χθες στην Ελλάδα καθώς ξεκίνησε η εμπορική διάθεση της βαριάς ναυαρχίδας της Apple στα κινητά τηλεφωνία. Μετά από την περίοδο προπαραγγελίας που είχε ξεκινήσει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου μεταπωλητών της σήμερα το πολυαναμενόμενο iPhone X διατίθεται μέσα από το ίδιο
δίκτυο. Η τιμή του iPhone X 64GB διαμορφώνεται στην ελληνική αγορά στα 1.199 ευρώ ενώ η έκδοση του iPhone X 256GB στα 1.399 ευρώ. Οι παραπάνω τιμές αφορούν τις συσκευές χωρίς σύνδεση από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Όσοι επιλέξουν να προχωρήσουν σε σύνδεση οι τιμές μπορούν να διαμορφωθούν στα επίπεδα των 800 ευρώ για το iPhone X 64GB και στα 1.000 ευρώ για το iPhone X 256GB. Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά και τα μοντέλα iPhone 8 και iPhone 8 Plus σε τιμές που διαμορφώνονται κάτω από τα 1.000 ευρώ.

Δεκάδες παραγγελίες από τη Βέροια

Μπορεί η πρωτεύουσα της Ημαθίας, να βιώνει βαθιά την οικονομική κρίση, ωστόσο αρκετοί Βεροιώτες στο θέμα κινητού είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της αγοράς, ήδη στην πόλη μας έχουν γίνει δεκάδες παραγγελίες των iPhone X, ενώ μέχρι και τα Χριστούγεννα, ο αριθμός αυτός αναμένεται να πολλαπλασιαστεί. Πρόκειται για το πιο σύγχρονο κινητό τηλέφωνο που έχει βγει και οι δυνατότητές του είναι τεράστιες. Μπορεί η τιμή του να είναι απαγορευτική για κάποιους, αλλά απ' ότι φαίνεται στη Βέροια υπάρχουν ακόμα «δυνατά» πορτοφόλια που μπορούν να κάνουν την συγκεκριμένη αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ