Quantcast

http://picasion.com/

Έχασε με 1-2 η Νάουσα από τον Ηρακλή

Σ' έναν αγώνα με ελάχιστες καλές στιγμές καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν… ακατάλληλος για ποδόσφαιρο, ο Ηρακλής κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί, περνώντας και από την έδρα της Νάουσας. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα, οι οποίοι δεν είχαν δεχτεί ούτε γκολ εντός έδρας. Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση
ήρθε για τους γηπεδούχους, όπου μόλις στο τέταρτο λεπτό του αγώνα ο Ζούρκος πλάσαρε εξαιρετικά από το ύψος του πέναλτι, με τον Βοσνιάδη να κάνει ωραία επέμβαση και να διώχνει με δυσκολία. Στο 14’ του πρώτου ημιχρόνου ο Ηρακλής ισοφάρισε τις καλές στιγμές, με τον Παπαδόπουλο που ήταν και πάλι αρκετά δραστήριος, να «πιάνει» καλά την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 28’ οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, όταν ο Πτηνόπουλος δοκίμασε κάτι σαν σέντρα-σουτ, ωστόσο ήταν αρκετό για να… κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Μετά το 0-1 οι παίκτες του Ηρακλή ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους, όπου τους ακυρώθηκε γκολ στο 38’ καθώς υποδείχθηκε οφσάιντ ο Ρόβας. Ωστόσο, τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Ρόβας ευτύχησε να πανηγυρίσει αυτή την φορά το γκολ που πέτυχε, καθώς μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου, έγραψε το 0-2.

Πήγε να το πάρει… πάνω του ο Κωτσόπουλος, «κράτησε» ο Ηρακλής

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και με δεδομένο ότι κυνηγούσαν ένα γκολ νωρίς και αυτό το κατάφεραν μόλις στο 48’, με τον Κωτσόπουλο να πιάνει καταπληκτικά την κεφαλιά και να μειώνει σε 1-2 για την ομάδα του.

Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα ο Κωτσόπουλος πήγε να κάνει και το 2-2, καθώς πέρασε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, πλάσαρε την μπάλα ωστόσο ο Κυριακίδης παραχώρησε κόρνερ την τελευταία στιγμή!

Μέχρι και το 70’ της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πίεζαν για το 2-2 χωρίς να το καταφέρουν, ενώ στο 74’ ο Αθανασίου κατέγραψε την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος για τους «κυανόλευκους», ωστόσο ο Γρηγοριάδης παραχώρησε το κόρνερ.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα στον αγώνα, ενώ ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, καθώς ο Μούδιος που πέρασε στο 73’ αντίκρισε στο 89’ την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Νάουσα: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος (46’ Παντζαρτζίδης, Μουρίκι (87’ Καψάλης), Κυζιρίδης, Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος (78’ Ντινόπουλος), Περηφανόπουλος

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Αθανασίου Π., Ρόβας (87’ Κρυστάλλης), Αθανασίου Α., Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (73’ Μούδιος)


Δείτε τις φάσεις και τα γκολ από το video του inaoussa.gr:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ