Quantcast

http://picasion.com/

Σε μπλακ αουτ η μισή Βέροια - Γκρίνια και αγανάκτηση από τους πολίτες

Χωρίς ρεύμα είναι από το πρωί πολλές περιοχές της Βέροιας, έπειτα από προγραμματισμένη διακοπή που προκάλεσε ο ΔΕΔΔΗΕ λόγω συντήρησης του δικτύου της. Από τις 07:30 το πρωί κόπηκε το ρεύμα στο κέντρο της πόλης και στις περιοχές από τον Άγιο Αντώνιο, Κεντρικής, Καμάρα, Περικλέους, Μητροπόλεως, Ιεραρχών, Αγ. Δημητρίου, Βικέλα, Πρ. Ηλία,
Ιπποκράτους και Βενιζέλου, έως τα ΚΤΕΛ αλλά και σε περιοχές εκτός κέντρου, από Μητρόπολη, στις οδούς Μαυρομιχάλη, Ν. Ιωνίας, Λαμπράκη, Μπότσαρη, Τερψιχώρης, Αυξεντίου, Αρχ. Μακαρίου, Φιλιππουπόλεως, Κομνηνών, Πυθίας, Κολοκοτρώνη, Ρήγα Φεραίου, Κυριωτίσσης, Λουτρού και η περιοχή του κέντρου «Ακρόπολη». Στις μεν οδούς του κέντρου, το ρεύμα επανήλθε στις 11, στις δε περιοχές εκτός κέντρου, Λουτρού και Κυριωτίσσης, δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη και αναμένεται να συνδεθούν και πάλι στις 14:30.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, τα συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην πόλη.


Σημειωτέον, το ρεύμα δεν κόπηκε στο Δημαρχείο, όπου σήμερα από το πρωί διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, παρόλο που η ΔΕΗ είχε ανακοινώσει τη διακοπή, ο κόσμος έχει αναστατωθεί και τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ