Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτο! Η Κατερίνα Στανίση έκανε ντουέτο με την Lana Del Ray

Και εκεί που λέγαμε ότι τα είχαμε δει όλα από τη συντοπίτισσα Κατερίνα, να μεσουρανεί στις πίστες και να πέφτουν εκατομμύρια στα πόδια της, να εμφανίζεται ως grande νονά με κόκκινη τουαλέτα σε πασχαλινό σούβλισμα για διαφήμιση παιχνιδιών, μέχρι και το όνομά της σε ψηφοδέλτιο σε βουλευτικές εκλογές είδαμε να φιγουράρει... έρχεται να μας
υπενθυμίσει πως η Στανίση πάντα ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά προκαλώντας μεγάλο ντόρο και φυσικά έντονες αντιδράσεις και κράξιμο στα social media. Αφορμή; Το ντουέτο της με την Lana Del Rey.
Τέτοια μεγαλεία το Κατερινάκι; Θα μπορούσε, γιατί όχι, αλλά η «συνεργασία» προέκυψε έπειτα από μια φαεινή ιδέα μιας φοιτήτριας της Σχολής Καλών Τεχνών, που στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας, σκέφτηκε να συνδυάσει τα ασυνδύαστα, επιλέγοντας για το project της δύο εντελώς διαφορετικές φωνές και είδη μουσικής. Έτσι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Lana Del Rey συναντήθηκε με την Ημαθιώτισσα λαϊκή αοιδό Κατερίνα Στανίση, σε μια ηχογράφηση και ένα βίντεο, που όπως αναφέρει η δημιουργός του, «έγιναν ερασιτεχνικά, αυθόρμητα και με πολλή αγάπη».
Η Στανίση συμμετείχε με ευχαρίστηση στο project και όπως είπε και σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, «Δεν την ήξερα την κοπέλα, αλλά έχουμε πολλά κοινά».
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «Salvatore» και το αποτέλεσμα; Η φοιτήτρια πήρε άριστα. Εσείς; Απολαύστε με δική σας ευθύνη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ