Απάντηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσίευμα του «Βεροιώτη»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι τρεις κυβερνητικοί Βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης και Χρήστος Αντωνίου, όσον αφορά τις αποζημιώσεις από τις πλημμύρες που είχαν υποστεί τις προηγούμενες ημέρες αρκετές περιοχές της Ημαθίας. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του «Βεροιώτη», κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Διαβάστε αναλυτικά:
«Σχετικά με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ότι αποκλείστηκε η Ημαθία από την κυβέρνηση για τις αποζημιώσεις που αφορούν τις πλημμύρες στην Ημαθία.
Ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε αποζημίωση για πλημμύρες που έχουν υποστεί περιοχές της πατρίδας μας (όπως και η Ημαθία) προϋποθέτει τόσο από τους δήμους, όσο και από τις περιφέρειες να κατατεθούν τα ανάλογα αιτήματα, ώστε να ενταχθούν στο καθεστώς των αποζημιώσεων περιοχών που έχουν υποστεί ζημιές. Είναι φανερό λοιπόν ότι κανένας αποκλεισμός δεν υπάρχει από την Κυβέρνηση για την περιοχή της Ημαθίας. Οι δήμοι και οι περιφέρειες θα πρέπει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να ενταχθούν οι πληγέντες περιοχές στο καθεστώς των αποζημιώσεων».

Δημοφιλείς αναρτήσεις