Quantcast

http://picasion.com/

Τρίωρη στάση εργασίας εκπαιδευτικών και δημοσίων υπαλλήλων την Τετάρτη στην Ημαθία

Συλλαλητήριο στο Νοσοκομείο της Νάουσας κήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 08:30 το πρωί, με τη συμμετοχή πολιτών της Νάουσας και του νομού, προκειμένου να μην κλείσει το εκεί νοσοκομείο. Η ΑΔΕΔΥ Ημαθίας και η ΕΛΜΕ Ημαθίας, με ανακοινώσεις τους, κηρύσσουν 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας
την Τετάρτη 8/11 και ώρα 08:00 - 11:00. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις τους:

Το Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ημαθίας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των πολιτών της Νάουσας για να μην κλείσει το εκεί νοσοκομείο και κηρύττει διευκολυντική τρίωρη στάση εργασίας τη Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, από 8.00-11:00 πμ στην Ημαθία, προκειμένου να μπορέσουν οι εργαζόμενοι του Νομού να συμμετέχουν στο Καραβάνι Υγείας της ΠΟΕΔΗΝ στη Νάουσα.

Η ΕΛΜΕ Ημαθίας, σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των πολιτών του Δήμου Νάουσας για το Νοσοκομείο της πόλης, κηρύσσει την Τετάρτη 8/11/2017 τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας στις τρεις πρώτες πρωινές ώρες για τους εκπαιδευτικούς της Β/θμιας Εκπ/σης του Νομού Ημαθίας προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην πόλη της Νάουσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ