Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρίς νικητή το Βέροια - Αιγινιακός - Άρεσε και πάλι η «Βασίλισσα»

Μπροστά σε 50 φιλάθλους όλο και όλο, η Βέροια στο γήπεδό της ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Αιγινιακό, με τους νεαρούς παίκτες να αφήνουν και πάλι καλές εντυπώσεις, στέλνοντας συγχρόνως το μήνυμα στους αντιπάλους τους, ότι θα είναι σκληρό καρύδι για οποιοδήποτε στο πρωτάθλημα που αρχίζει στις 22/10. Ο Απ. Χαραλαμπίδης χρησιμοποίησε από την αρχή, τον Γιαγκιόζη κάτω από τα δοκάρια, πλάγιους μπακ τους Κοζάκη, Καψ’αλη, στόπερ τους Σουλιώτη, Δαμιανάκη, αμυντικά χαφ τους Λάσκαρη , Μπλέτσα, πλάγιους μεσοεπιθετικούς τους Μπαστιάνο, Ουνγιαλίδη και τον Λίταινα πίσω από τον προωθημένο Ρούνει.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Από την αρχή οι γηπεδούχοι προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και τα καταφέρνουν, αφού έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα σε διάστημα 2΄χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ, στο 12΄με τον Λίταινα, ο οποίος μόνος με τον Τόλιο πλασάρει πάνω στον έμπειρο τερματοφύλακα του Αγινιακού, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό πάλι ο Τόλιος με εκτίναξη στο δεξί παραθυράκι της εστίας του την σώζει από βέβαιη παραβίαση, ύστερα από εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Μπαστιάνου.

Ένα λάθος από κακή συνεννόηση του Γιαγκιόζη με δύο αμυντικούς του συμπαίκτες, δίνει την ευκαιρία στον Σομάνη να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία και να ανοίξει το σκορ, το οποίο θα μπορούσε να είχε διπλασιαστεί στο 21΄αν την γυριστή κεφαλιά του Πολύζου δεν έδιωχνε σωτήρια ο Γιαγκιόζης.

Η «Βασίλισσα» ξαναβρίσκει τον ρυθμό της και στο 25 με τον Ρούνει φτάνει στην ισοφάριση την οποία δεν πετυχαίνει, αφού το κοντινό γυριστό σουτ του επιθετικού της «Βασίλσσας» καταλήγει σύριζα άουτ.

Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου το παιχνίδι παίζεται κυρίως στο κέντρο, με την ΒΕΡΟΙΑ να φθάνει στην εκπνοή του κοντά στο γκολ, αλλά και πάλι ο Ρούνει δεν βρίσκει δίχτυα με το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Στην επανάληψη ο Απ. Χαραλαμπίδης πραγματοποιεί τέσσερεις αλλαγές, ρίχνοντας στο παιχνίδι δύο πλάγιους μπακ τον Μέντερικ και τον Οφέι, έναν χαφ τον Γιαμόα και τον τερματοφύλακα Σοιλεμέζογλου.
Από την αρχή οι γηπεδούχοι κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο, βγαίνουν γρήγορα στην επίθεση και απειλούν την εστία του Τόλιου που είναι ο «φύλακας άγγελός της», αφού τρεις φορές με αποκρούσεις αποσόβησε ισάριθμα τέρματα, στο 48΄σε σουτ του Λίταινα, στο 66΄και 69΄σε φάουλ που εκτέλεσε και τις δύο φορές ο Μπαστιάνος.
Όμως ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων δεν μπόρεσε στο 78΄να κάνει το ίδιο, αφού ο Οφέι που έφυγε μόνος στην κόντρα επίθεση τον πλάσαρε με επιτυχία ισοφαρίζοντας 1-1.
Μέχρι τη λήξη οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό, παρόλα αυτά δύο φορές ο Γιαμόα στάθηκε μοιραίος για την ΒΕΡΟΙΑ, αφού δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση στο 85 και 89΄

BΕΡΟΙΑ: Γιαγκιόζης (46΄Σοιλεμέζογλου), Κοζάκης (46΄Μέντερικ), Καψάλης (46΄Κάλβιν-88΄Μέξης), Δαμιανάκης (86΄Τσιούχας), Σουλιώτης (88΄Πατσιαβούρας), Μπλέτσας (75΄Δόρης), Λάσκαρης (60΄Οφέι), Λίταινας (60΄Νύκταρης), Ουνγιαλίδης (88΄Σταυρίδης, Μπαστιάνος (75΄Λαζόπουλος), Ρούνει
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Λιόλιος, Βλάχος, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Δωματάς, Σοφιάκης, Ντόγος

Έπαιξαν ακόμη στην επανάληψη οι: Φούρχι, Αντωνιάδης, Μενισάγκλι, Καραγκιόζης, Καρακώστας, Στόικος, Λεφίδης, Σισέ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ