Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαραλαμπίδης: «Τα πράγματα είναι τραγικά»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο τεχνικός της Βέροιας Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, για την μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League για τις 28 Οκτωβρίου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δυστυχώς τα πράγματα είναι τραγικά. Δεν υπάρχει η οργάνωση για να ξέρεις πότε θα παίξεις. Υπάρχει κούραση ψυχολογική και σωματική. Έχουμε κλείσει τρεις μήνες προετοιμασία, ενώ και για τους παράγοντες είναι πρόβλημα. Οι παίκτες περιμένουν πληρωμές και έσοδα δεν έρχονται. Το πρόβλημα ξεκινά από αυτούς που διοικούν. Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Μπήκαμε σε εβδομάδα πρωταθλήματος και ξαφνικά τη Δευτέρα μαθαίνουμε για την αναβολή και όλα πάνε πίσω. Πήγαινα τη Δευτέρα το πρωί στο γήπεδο και ξαφνικά είμαι αναγκασμένος να αλλάξω το πρόγραμμα. Πρέπει να έχεις τους παίκτες σε εγρήγορση. Αυτό είναι πολύ τραγικό κομμάτι και πρέπει να αλλάξει.

Αν ξεκινούσε φυσιολογικά το πρωτάθλημα, περιμένεις ότι τέλη Οκτωβρίου η ομάδα σου θα είναι σε φόρμα. Τώρα μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά προσπαθεί να μην βγεις από τον σχεδιασμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ