Βάλτε βενζίνη στο «AEGEAN Γαλάνης» και κερδίστε το νέο iPhone 7 Plus Gold 32GB

Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων «AEGEAN Γαλάνης» στην οδό Πιερίων 20 στη Βέροια, διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό με δώρο ένα iPhone 7 PLUS GOLD 32GB! Με κάθε αγορά Αμόλυβδης βενζίνης D-FORCE άνω των 30€, μπαίνετε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε το μεγάλο δώρο. Ο διαγωνισμός θα λήξει με τη συμπλήρωση 2000 τυχερών λαχνών και η ανάδειξη του νικητή θα γίνει στον χώρο του ιστορικού Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων, στην οδό Πιερίων 20 στη Βέροια. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους όρους συμμετοχής... ανεφοδιαστείτε και κερδίστε!

Όροι συμμετοχής μεγάλου διαγωνισμού 2000 τυχερών λαχνών που θα αναδείξουν έναν/μία νικητή/τρια.
Η εταιρία με την επωνυμία «ΓΑΛΑΝΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε.» , που εδρεύει στην Πιερίων 20, Βέροια, προκηρύσσει τον διαγωνισμό «Κερδίστε ένα ΙPHONE 7 PLUS GOLD 32GB», ο οποίος θα διενεργηθεί στο χώρο του πρατηρίου στην οδό Πιερίων 20 στην Βέροια.

1] Στον διαγωνισμό «Κερδίστε ένα ΙPHONE 7 PLUS GOLD 32GB», μπορούν να πάρουν μέρος όσοι διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και νόμιμα.
2] Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της ‘ΓΑΛΑΝΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε.’ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού.
3] Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο χώρο του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό Πιερίων 20, Βέροια.
4] Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει αγορά καυσίμου ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ D-FORCE άνω των 30ΕΥΡΩ.
5] Ο/Η μεγάλος/η νικητής/τρια θα κερδίσει ένα IPHONE 7 PLUS GOLD 32GB.
6] Ο νικητής/τρια του δώρου θα βγει ύστερα από κλήρωση που θα λάβει χώρα στην έδρα της εταιρίας στην οδό Πιερίων 20 στην Βέροια. Η κλήρωση θα γίνει ύστερα από το πέρας 2000 τυχερών λαχνών. Ο νικητής/τρια του διαγωνισμού θα πρέπει να απαντήσει θετικά στο μήνυμα που θα του σταλεί εντός 20 ημερών. Αν δεν απαντήσουν, τότε το δώρο μεταβιβάζεται στους αναπληρωματικούς νικητές. Σε περίπτωση που και οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι δεν διεκδικήσουν το δώρο μέσα στις επόμενες 20 ημέρες, η δωροθεσία θα πάρει παράταση.
7] Το κινητό τηλέφωνο IPHONE 7 PLUS GOLD 32GB ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.
8] Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη ρητή συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στη διοργανώτρια εταιρία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του διαδικτύου. Έτσι, η διοργανώτρια εταιρία επιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του δώρου για διαφημιστικούς σκοπούς, η, δε, συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό ενέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.
9] Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται με αυτά από την εταιρεία «ΓΑΛΑΝΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε.», αποκλειστικά για το σκοπό της παρούσης προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει. Κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει εγγράφως από την εταιρία τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από το ως άνω αρχείο.
10] Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη ανάγνωση και την αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11] Η εταιρεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ενημερώνει τους διαγωνιζώμενους για τον τρέχων αριθμό των λαχνών.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις