Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο «VOICE» απόψε η Βεροιώτισσα Μαρία Θεοχαροπούλου - Ποιον κριτή θα επιλέξει;

Αν δείτε απόψε το επεισόδιο του «The Voice of Greece» στον ΣΚΑΪ, ίσως κάποιοι από εσάς αναγνωρίσετε μια γλυκιά παρουσία που θα ανέβει στη σκηνή για να διεκδικήσει την είσοδό της στον μουσικό διαγωνισμό. Πρόκειται για τη Βεροιώτισσα Μαρία Θεοχαροπούλου, κόρη του εκπαιδευτικού Δημήτρη Θεοχαρόπουλου, που απόψε όπως μάθαμε, θα καταφέρει
να γυρίσει καρέκλες και να μπει σε μια από τις ομάδες των τεσσάρων κριτών. Και που ξέρετε; Ίσως αναδειχθεί η καλύτερη φωνή της Ελλάδας. 
Όσοι έτυχε να την ακούσετε κατά καιρούς σε κάποια από τις εμφανίσεις της στη Βέροια, με πιο πρόσφατη αυτή στο θέατρο Άλσους, μαζί με το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας», στη συναυλία που παραχώρησαν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σίγουρα θα συμφωνείτε πως η Μαρία έχει υπέροχη φωνή, μοναδική χροιά, εκπληκτική σκηνική παρουσία και κυρίως είναι πανέμορφη και προσγειωμένη! Απίστευτο πακέτο που ελπίζουμε να εκτιμηθεί και από τον κόσμο, καθώς από τους κριτές ήδη εκτιμήθηκε. Για την ιστορία, η Μαρία θα επιλέξει την ομάδα........ (ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθεί spoiler☺)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
του Σάκη Ρουβά!
Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Μαρία κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο show! 

Πάρτε μια γεύση στο παρακάτω βίντεο από την εμφάνισή της στο Θέατρο Άλσους:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ