Quantcast

http://picasion.com/

Συνεχίζει τις εργασίες του το 51ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο στη Βέροια (ΦΩΤΟ)

Στη Βέροια πραγματοποιείται από το πρωί της Παρασκευής 6/10 το 51ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο, που διοργανώνει η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ), με θέμα «Δημοσιογραφία και Δημοσιογράφος στην Ελληνική Περιφέρεια». Κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, που έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο, χαιρετισμό απηύθυναν ο
εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, πατέρας Παύλος Σταματάς, 
ως εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών, η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών κ. Ισμήνη Κριαρή, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο εκπρόσωπος του δήμου Βέροιας, αντιδήμαρχος Γιώργος Σοφιανίδης, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης και Χρήστος Αντωνίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου Αντώνης Μουντάκης, η καθηγήτρια Κοινωνιολογίας της Επικοινωνίας του ΑΠΘ και Πρόεδρος της Εταιρείας Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων Τέσσα Δουλκέρη και ο πρόεδρος της ΕΣΕΤ Γιώργος Κουκουλιάτας. 

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν πλακέτες στους συνδιοργανωτές του συνεδρίου αλλά και σε ανθρώπους που έχουν τιμήσει τον κλάδο της δημοσιογραφίας, ενώ ακολούθησαν οι εισηγήσεις των ομιλητών. Το συνέδριο συνεχίζεται την Κυριακή 8/10 στις 10 το πρωί, στο αμφιθέατρο του Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών στη Βεργίνα, όπου και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι.




























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ