Quantcast

http://picasion.com/

Νυχτερινός αγώνας δρόμου στο κέντρο της Βέροιας

Νυχτερινός λαϊκός αγώνας δρόμου, συνολικής απόστασης 5 χιλιομέτρων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:35 το απόγευμα στο κέντρο της Βέροιας. Ο εν λόγω αγώνας διοργανώνεται παράλληλα με τον 6ο Φιλίππειο Δρόμο Βεργίνα - Αλιάκμονας - Βέροια, που πραγματοποιείται κάθε Δεκέμβριο, αποτελώντας μια γιορτή του αθλητισμού για την πόλη. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι δρομείς θα είναι 3 γύροι των 1670μ. Η εκκίνηση θα δοθεί από το Δημαρχείο, στη συνέχεια οδός Μητροπόλεως προς τα κάτω, οδός Βενιζέλου, στροφή αριστερά στην οδό Μαλακούση (Άγιος Αντώνιος), στροφή αριστερά επί της Κεντρικής έως την πλατεία Ωρολογίου και κάθοδος αριστερά στην οδό Μητροπόλεως και τερματισμός στο Δημαρχείο Βέροιας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 15 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και θα υπογράψουν τσεκάροντας την πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση που θα εμφανιστεί αμέσως μετά την καταχώρηση των στοιχείων στην φόρμα εγγραφής. Για τις ηλικίες 15 έως και 17 ετών, θα πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση του γονέα η οποία θα αναγράφεται στην υπεύθυνη δήλωση που θα συμπληρώσουν οι ηλικίες αυτές στην Γραμματεία με υπογραφή του γονέα.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ. Τα χρήματα θα καταθέτονται στην Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό GR75 0172 2430 0052 4308 5986 552 στο όνομα: ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ, θα πρέπει με την κατάθεση των χρημάτων να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο σας και την απόσταση που θα αγωνιστείτε οπωσδήποτε . Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 04-12-2017 στη διεύθυνση  www.sdverias.gr/regform-filippeios-5km. Τυχόν ακύρωση συμμετοχής έως την Δευτέρα 04-12-2017 στο e-mail του συλλόγου: syldrover@gmail.com. Δηλώσεις συμμετοχής το Απόγευμα του Σαββάτου πριν την εκκίνηση δεν θα γίνουν.

Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει το Σάββατο 9/12 στην αφετηρία (στο Δημαρχείο της Βέροιας) μεταξύ 16:00 και 17:30.

Στους τρεις πρώτους και στις τρεις πρώτες των κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών θα δοθούν Κύπελλα και διπλώματα. Οι απονομές θα γίνουν την Κυριακή μετά τις 12:00μμ
Μετάλλια θα δοθούν επίσης σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ