Quantcast

http://picasion.com/

Μεγάλη νίκη για τις κορασίδες του Ποσειδώνα με 0-3 επί του Αρχέλαου

Φανταστικό απόγευμα είχαν οι κορασίδες του Ποσειδώνα. Εχοντας δύναμη, μυαλό και καρδιά, με εξαιρετική εμφάνιση, νίκησαν την ομάδα του Αρχέλαου στην Κατερίνη με 0-3 σετ. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε οτι η ομάδα της Βέροιας θα μπορούσε να κινδυνέψει σε κάτι, η ανωτερότητα της ήταν εμφανής. Τα κορίτσια έπαιξαν με πάθος, κυνήγησαν το σκορ
με πείσμα και έδειξαν προσόντα που τα οδηγούν με δουλειά στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στον αγώνα απόλαυσαν ένα όμορφο θέαμα και χεροκρότησαν όλα τα κορίτσια. Τα σετ 12-25, 16-25 και 23-25.

Από τις νικήτριες όλα τα κορίτσια πήγαν πολύ καλά. Ιδιαίτερα διακρίθηκαν οι Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Τσέα Μαρία και Σαράφη Μαρία.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, , Σαράφη Μαρία, Τσέα Μαρία, Γεωργιάδου Μαριανίκη, Οφοτζέμπε Σιώμα, Βενετικίδου Αγάπη (libero), Τζίρου Αννα, Τσιούχα Μαριάννα, Ηλιάδου Αναστασία

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ποσειδώνα Βέροιας, δήλωσε: Εύχομαι καλή αγωνιστική και μαθητική χρονιά σε όλες τις αθλήτριες και αθλητές του συλλόγου μας. Σήμερα οι κορασίδες μας ήταν εξαιρετικές και μας έκαναν να ελπίζουμε σε μιά καλή και αποδοτική συνέχεια. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας σήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ