Quantcast

http://picasion.com/

Μαθήματα τσιπουροκατανάλωσης από τους ειδικούς; Εγγραφές καθημερινά στο «byRaki»!

Αν είναι να μάθεις κάτι, μάθε το σωστά και μάθε το από τους ειδικούς. Γι' αυτό και αν θέλεις να μάθεις τον τρόπο το σωστό να συνοδεύσεις το τσίπουρο, θα πας στο «byRaki»! Το ρακάδικο - μεζεδοπωλείο στη Βέροια που έχει ανάγει το μεζέ σε επιστήμη. Και που καθημερινά μας προσφέρει απλά μαθήματα για την ιδανική τσιπουροκατανάλωση. Έχει αφιερώσει και ολόκληρη σελίδα στο κατάλογο με περισσότερους από 40 μεζέδες με κρεατικών, θαλασσινών και λαχανικών που προσφέρονται μόνο με 2€! 
Όρεξη να έχεις να δοκιμάζεις στο «byRaki». Γιατί τα μεζεδάκια του ανανεώνονται διαρκώς, ανάλογα και με τις εμπνεύσεις του μάγειρα και με μεγάλη φαντασία τόσο στην προετοιμασία όσο και στο σερβίρισμα. Έρχονται στο τραπέζι μας μέσα σε καλαθάκια, σε πήλινα και μαντεμένια σκεύη, σε πιατάκια αλλά εν τω τηγανίω! Θα λατρέψετε και τον πλήρες κατάλογο, με κρεατικά της ώρας, σαλάτες, ορεκτικά και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας!
Και τι προστάζει το τελευταίο μάθημα πριν την αποφοίτηση από το «byRaki»; Μια μπύρα για το σβήσιμο! Ή για την όρεξη ή και για τη δίψα. Ένα απολαυστικό, δροσερό βαρέλι 0,30lt, που στο «byRaki» προσφέρεται με μόνο 2,20€! Αυτά συμβαίνουν καθημερινά στο «byRaki».

«byRaki»
Ανοίξεως 65, Περιοχή Ελιάς Βέροια
τηλ. 2331070210 και 6988551191

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ