Quantcast

http://picasion.com/

Κικερίδης: «Γιατί τα διεκδικούν τώρα;»

Η δημοτική αρχή και συγκεκριμένα ο φορέας αθλητισμού ΚΑΠΑ έκανε κατάσχεση το ποσό των 73.000 ευρώ. Η απόφαση προέκυψε μετά από ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου κατά της ΠΑΕ Βέροια, με τα οποία διεκδικούσε μισθώματα του δημοτικού σταδίου των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Τα χρήματα κατασχέθηκαν από υπόλοιπο των περσινών τηλεοπτικών δικαιωμάτων, που είχαν να λαμβάνουν οι «κυανέρυθροι». Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ μετέφερε αίτημα διακανονισμού σε μηνιαίες δόσεις, κάτι που κατ’ αρχήν απορρίφθηκε.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, στο άμεσο μέλλον υπάρχει δικαστήριο (σ.σ. με το ΚΑΠΑ να διεκδικεί από την ΠΑΕ ένα ποσό άνω των 200.000 ευρώ), που αφορούν μισθώματα από την προηγούμενη δεκαετία, καθώς επίσης και ποσοστά από διαφημίσεις και τηλεοπτικά δικαιώματα.

«Κάνουν πόλεμο στην ομάδα;»
Ποια είναι η αντίδραση της ΠΑΕ; Τι λέει για το θέμα; Η «Μ» επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή, Γιώργο Κικερίδη: «Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να πούμε ότι τα ποσά που έχουν βάλει στο γήπεδο οι Αρβανιτίδης και Καρυπίδης είναι πενταπλάσια από τα λεφτά που χρωστά η ΠΑΕ. Η Βέροια κινείται νομικά. Απλά, ήταν να πληρωθούν οι παίκτες της φετινής ομάδας και όπως έγινε θα πάρουν λιγότερα χρήματα. Απλά, εδώ τίθενται ορισμένα ερωτηματικά, που δεν έχουν απαντήσει ακόμη από τον Δήμο. Διότι αυτά τα χρήματα είναι από πιο παλιά. Δεν είναι τωρινά. Γιατί ζητάνε τα λεφτά σε αυτή τη φάση; Γιατί δεν τα διεκδικούσε ο Δήμος τα προηγούμενα χρόνια; Γιατί τώρα; Κάνουν πόλεμο στην ομάδα; Πού αποσκοπούν;

Επειδή γίνεται μία νέα προσπάθεια; Θα το περάσουμε κι αυτό το εμπόδιο.

Προβληματίζομαι για το πιο εμπόδιο θα μας βάλουν στην πορεία. Θα φεύγαμε από το γήπεδο, αλλά δεν προλαβαίνουμε».

Δημήτρης  Μπασμπαρέλας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ