Quantcast

http://picasion.com/

Η Κολέτσα μίλησε με τον έξω κόσμο: Η συγκίνηση με τη Τζένιφερ, ο Λέτσος και ο Λεωνίδας

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Χριστινάκι; ε;
Μια σημαντική νίκη πέτυχαν χθες οι Νομάδες της φωτιάς, η ομάδα στην οποία ανήκει και η Χριστίνα Κολέτσα, που τους έδωσε την ευκαιρία όχι μόνο ξεφύγουν για λίγο από τις δύσκολες συνθήκες της παραλίας και να απολαύσουν μια επίσκεψη σε spa αλλά κυρίως την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με κάποιον
δικό τους στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν ένας ένας έπαιρνε το κινητό και έστελνε μήνυμα σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο.
Η βεροιώτισσα τραγουδίστρια επέλεξε να επικοινωνήσει με την αδερφή της Τζένιφερ, στην οποία έχει τρελή αδυναμία. «Το κοριτσάκι μου, το Τζενιφεράκι μου, είναι μια κούκλα και είναι και ψυχολόγος», είπε η Χριστίνα για την αδερφή της που πλέον ζει στη Θεσσαλονίκη και αμέσως έδειξε να συγκινείται πριν καν στείλει το πρώτο μήνυμα.
Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησε; Τι κάνει ο Λέτσος. Το αξιαγάπητο αυτό λευκό, μαλλιαρό τετράποδο, που δεν αποχωρίζεται ποτέ εδώ και χρόνια. Ο πιο πιστός της φίλος, η αγάπη και ο έρωτάς της όπως συχνά τον αποκαλεί. «Καλά είναι, σε περιμένει», ήταν η απάντηση που έλαβε. 
Το Χριστινάκι με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε στην επόμενη ερώτηση. «Μιλάς με το Λεωνίδα;». Φυσικά στο άκουσμα του ονόματος Λεωνίδας, άρχισαν τα πειράγματα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ρωτάει ποιος είναι Λεωνίδας; Αμέσως το Χριστινάκι κοκκίνισε και έριξε ένα χαμόγελο από εδώ έως τις Φιλιππίνες! 
Την αμηχανία διαδέχθηκε η συγκίνηση, όταν η Τζένιφερ της είπε πως στεναχωριέται να τη βλέπει να ζορίζεται αλλά ξέρει ότι δε μασάει και ότι τη σκέφτεται και την αγαπάει. «Και γω σε αγαπάω και σε σκέφτομαι τα βράδια όταν κοιμάμαι. Θέλω όταν γυρίσω να φύγουμε κάπου οι δυο μας».
Στην προσωπική της συνέντευξη στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που έχει τόση αδυναμία στην αδερφή της Τζένιφερ. «Ήταν σε όλη την παιδική μου ηλικία ο πιο σημαντικός συνοδοιπόρος μου. Πάντα όταν έχω νέο της ή σημάδι της συγκινούμαι. Μου θυμίζει πολλά πράγματα, είναι σαν ένα κομμάτι μου». Και για να μην ξεχνιόμαστε... Ποιος είναι ο Λεωνίδας Χριστινάκι μου;;; Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ