Quantcast

http://picasion.com/

Η καρδιά της Αθήνας χτυπάει στους ρυθμούς του Imathia Quality

Ένα τριήμερο τουριστικών, πολιτιστικών και γαστρονομικών διαδρομών, με έντονες… γεύσεις ιστορίας της Μακεδονικής παράδοσης.
Συνδυάστε το ξινόμαυρο κρασί με την παραγωγή μας σε κρέας, τυρί και φρούτα, μέσα από την γευσιγνωσία γνωστών σεφ, που θα επαναφέρουν την αρχαία μακεδονική κουζίνα στο πιάτο σας! Και φυσικά «γευτείτε», στους δρόμους του

πολιτισμού και της παράδοσης του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Αριστοτέλη , τις Αιγές, τη Μίεζα, την Βυζαντινή Βέροια, τα χιονοδρομικά κέντρα του Σελίου και των «3-5 Πηγαδιών». Imathia Quality. Ένα μοναδικό IQ που δεν πρέπει να χάσετε. Περισσότεροι από 30 εκθέτες συμμετέχουν στο 3ήμερο τουριστικών, πολιτιστικών και γαστρονομικών διαδρομών της Ημαθίας στην έκθεση «Imathia Quality-IQ». 
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ιδιαίτερες πτυχές του πολιτισμού της Ημαθίας. Ήδη, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η πρώτη αντιπροσωπεία από το νομό μας βρίσκεται στο Ζάππειο και περιμένει τους χιλιάδες επισκέπτες. Να σημειωθεί πως το παρών θα δώσει τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ