Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Εύη Ιωαννίδου μπορεί να αποχώρησε από το NOMADS άφησε όμως πίσω της... χαμό!

Η Εύη Ιωαννίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε πρώτη από το NOMADS, κάτι που στεναχώρησε εμάς, καθόλου όμως την παραγωγή, καθώς το συγκεκριμένο επεισόδιο εκτόξευσε την τηλεθέαση, καταγράφοντας το μεγαλύτερο ποσοστό της εβδομάδας. Η αναμέτρηση των δυο υποψηφίων στο στίβο μάχης, η λιποθυμία της Εύης, η αποχώρησή της και η εκλογή
από την ίδια των νέων αρχηγών, ήταν αρκετά. Ωστόσο η αποχώρηση της γλυκιάς Βεροιώτισσας, έφερε τα πάνω κάτω, όχι μόνο στην ομάδα της που έμεινε με 6 παίκτες αλλά και στην ομάδα των διασήμων, που αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρχηγό αυτόν που καταψήφισαν!
Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, ο παίκτης που αποχωρεί ορίζει ποιοι θα πάρουν τα ηνία και στις τρεις ομάδες την νέα εβδομάδα. Και οι επιλογές της Εύης μάλλον δεν ήταν τυχαίες... Η Εύη λίγο πριν αποχωρήσει από το Nomads, κλήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να διαλέξει τους νέους αρχηγούς στις τρεις ομάδες. 
Για τη δική της ομάδα, την ομάδα της Ζούγκλας, επέλεξε για αρχηγό τον Κωνσταντίνο Οροκλό, τον παίκτη με τον οποίο αλληλοψηφίστηκαν στο συμβούλιο και που η ψήφος του, μαζί με την αυτή της Ειρήνης Ζάχου, έθεσαν την Εύη υποψήφια προς αποχώρηση. Πως το δικαιολόγησε; «Τον επέλεξα για να του δείξω ότι τον πιστεύω τόσο, όσο αυτός δεν με πίστεψε και με ψήφισε».
Για την ομάδα της φωτιάς, ψήφισε τον Γιώργο Μαυρίδη, τον παίκτη που τον καταψήφισε όλη η ομάδα του, ωστόσο ο κόσμος τον έσωσε. «Τον Γιώργο τον πιστεύω πολύ. Τον ξέρω και προσωπικά. Είναι ένα άτομο που πιστεύω.Έτσι όπως βλέπω όλη την ομάδα, στο Γιώργο πάω ότι είναι ο αρχηγός. Μου βγάζει το αρχηγιλίκι. Μ’ αρέσει πολύ, είναι δυνατός, πιστεύει στον εαυτό του και γι' αυτό έδωσα τη θέση στον Γιώργο» ήταν η αιτιολογία της Εύης Ιωαννίδου. 

Τέλος για την ομάδα των Ωκεανών ψήφισε τον Νίκο Παπαδόπουλο, έναν παίκτη που όπως η ίδια ανέφερε τον ένιωσε από την πρώτη στιγμή δικό της άνθρωπο. «Με στήριξε πολύ, ήρθαμε κοντά, είναι πολύ δυνατός παίκτης και τον πιστεύω. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα του είπα εσύ θα φτάσεις μέχρι το τέλος».

Δεδομένων όσων έγιναν την περασμένη εβδομάδα, με τον Μαυρίδη να βγαίνει στη σέντρα από όλους τους συμπαίκτες του που τον ψήφισαν να αποχωρήσει, αλλά και το ξέσπασμα του παρουσιαστή on camera ότι είναι απομονωμένος και δεν έχει επικοινωνία με τα παιδιά, η επιλογή της Εύης να τον ορίσει αρχηγό της ομάδας του, σίγουρα μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις και να επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ