Quantcast

http://picasion.com/

Εύη Ιωαννίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που πήγε στο Nomads

Η Εύη Ιωαννίδου αποκάλυψε γιατί πήγε στο Nomads. Η παίκτρια της ομάδας της «Ζούγκλας» μοιράστηκε την εμπειρία της από το Παλάουαν. Πως αποφάσισες να πάρεις μέρος στο Nomads; «Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Το συζητούσα. Ήταν ένα ριάλιτι στο οποίο πίστευα πολύ. Μου άρεσε το γεγονός ότι είναι σκληρό, θέλει μαχητικότητα, αθλητισμό και

ήθελα να δω μέχρι πού φτάνουν τα όρια μου, πόσο θα αντέξω. Είχα πει πως με την πρώτη ευκαιρία θα συμμετάσχω»

Ο στόχος σου ποιος ήταν;

«Το ποιος θα νικήσει δεν το ξέρει κανείς. Δεν πήγαινα μόνο για τη νίκη. Ήξερα πως είναι πολύ δύσκολο να φτάσω στον τελικό ενός τέτοιου ριάλιτι, που θέλει τόσες αθλητικές ικανότητες. Ήθελα να δω τα όρια μου. Να δω πώς είναι να ζεις στις δύσκολες συν-θήκες της ζούγκλας, οι οποίες δεν ήταν εύκολες και λόγω τροφής, μπάνιου αλλά και γιατί δεν κάναμε ό,τι είμαστε συνηθισμένοι να κάνουμε στην Ελλάδα. Όλα αυτά ήθελα να τα ζήσω στον μέγιστο βαθμό. Και έπειτα, σιγά - σιγά, να ερχόταν η αναγνωρισιμότητα, που με ενδιαφέρει λόγω του επαγγέλματος μου, γιατί ασχολούμαι με το μόντελινγκ»

Θα σε ενδιέφερε να κάνεις κάτι τηλεοπτικά;

«Η αλήθεια είναι πως με ενδιαφέρει ό,τι αφορά το κομμάτι της τηλεόρασης και του μόντελινγκ. Οπότε, αν μου δοθεί η ευκαιρία και μου γίνει μια καλή πρόταση, δεν μου αρέσει να κλείνω πόρτες, θα δεχόμουν»

Φτάνοντας στις Φιλιππίνες, ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις;

«Σκεφτόμουν τους γονείς μου, ειδικότερα πριν από κάθε αγώνα. Ειδικά στον αγώνα της μονομαχίας, ήμουν άυπνη και σκεφτόμουν τους γονείς μου και έπαιρνα δύναμη. Φτάνοντας εκεί, ένιωθα μεγάλη χαρά που πέτυχα τον στόχο μου. Ήμουν στο Παλαουάν και το συνειδητοποίησα μόλις έφτασα στη Μανίλα»

Ήσουν από τους «άτυχους», γιατί έμεινες μόνο στη ζούγκλα. Τι ήταν αυτό που σου έλειψε περισσότερο;

«Ξεκίνησα από τα δύσκολα και σκληραγωγήθηκα μέσα από αυτό και ήθελα, να σου πω την αλήθεια, να πάω στη ζούγκλα, γιατί αυτό είναι και το σενάριο του «Nomads»: Να μπορέσεις να ζήσεις στα δύσκολα, να μπορέσεις να επιβιώσεις. Αν μέναμε στη βίλα από την πρώτη εβδομάδα, δεν θα ήταν κάτι συναρπαστικό και ιδιαίτερο. Αυτό που έζησα ήταν κάτι μοναδικό. Στην παραλία δεν κάναμε μπάνιο, δεν τρώγαμε πέρα από μία κουταλιά ρύζι και καρύδα»

Υπήρξε κάποια στιγμή που να ζορίστηκες πολύ και να μετάνιωσες για τη συμμετοχή σου;

«Δεν μετάνιωσα σε καμία περίπτωση. Ήθελα να το ζήσω στον μέγιστο βαθμό. Δεν παραπονέθηκα ποτέ για την έλλειψη τροφής. Το άντεχα» εξήγησε στο Mytv.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ