Quantcast

http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε το «Jordani Espresso & Pizza Bar»

Σε μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 19/10 ο νέος χώρος που δημιούργησε στην Πιερίων η πιτσαρία «Jordani». Το νέο «Jordani Espresso & Pizza Bar» ήρθε στη Βέροια για να ευχαριστήσει τον κόσμο που επί 25 και πλέον χρόνια απολάμβανε φανατικά τις γεύσεις του μόνο με υπηρεσία delivery, δίνοντάς του πλέον τη
δυνατότητα να γευτεί τα προϊόντα του εντός του καταστήματος.
Οι επιχειρηματίες Παναγιώτης Ιορδανίδης και Γιώργος Παπαϊωάννου υποδέχθηκαν τους φίλους τους στο νέο τους χώρο και δέχθηκαν πολλές ευχές για καλές δουλειές και συνέχιση της επιτυχημένης πορείας. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις γεύσεις του «Jordani Espresso & Pizza Bar» και να διασκεδάσει, αφού μετά την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού, ακολούθησε live βραδιά με τον Χρήστο Λένο, τον Μάκη Σιταρίδη και τη Μαρία Τζόρου.
Πλέον, έχουμε έναν μοντέρνο, άνετο και φιλόξενο χώρο για να απολαύσουμε καφέ, πρωινό, σνακ, σάντουιτς και ροφήματα και φυσικά γεύσεις της ιταλικής κουζίνας με την υπογραφή «Jordani». Πίτσες ψημένες σε ξυλόφουρνο, μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών, καλτσόνε, πεϊνιρλί, διάφορες σαλάτες, είδη ζαχαροπλαστικής, παγωτά, κρέπες, αλλά και εκλεκτά κρασιά, καθώς και πλούσια κάβα ποτών. 
Και φυσικά με ένα τηλέφωνο στα 2331075000 6987 380 394, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα προϊόντα στο χώρο σας!
Καλές δουλειές!
Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά εγκαινίων:
«Espresso & Pizza Bar Jordani»
Πιερίων 198 

τηλ. 2331075000








































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ