Δωρεάν Σεμινάρια «Διαχείριση Εργασιακού Άγχους» ΙΝΕ ΓΣΕΕ Βέροιας

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ (παράρτημα Κ. Μακεδονίας - Βέροια), στο πλαίσιο λειτουργίας της «Μονάδας Παροχής Υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε εργαζόμενους και ανέργους», προγραμματίζει την υλοποίηση ομαδικών εργαστηρίων συμβουλευτικής. Στόχος είναι εργαζόμενοι και άνεργοι να αποκομίσουν νέες γνώσεις για ζητήματα που τους αφορούν και να δοκιμάσουν νέους, εναλλακτικούς τρόπους, ώστε να καταστούν πιο αποτελεσματικοί στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.
Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής εργαζομένων, με αντικείμενο τη «Διαχείριση Εργασιακού Άγχους».

Απευθύνονται σε εργαζόμενους που βιώνουν συναισθήματα άγχους, τα οποία πηγάζουν ή σχετίζονται με την εργασία τους. Στόχος του εργαστηρίου είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τις γενεσιουργές αιτίες του άγχους και να εφαρμόσουν συγκεκριμένες τεχνικές αντιμετώπισής του.

Τα εργαστήρια, διάρκειας 4-5 ωρών, θα υλοποιηθούν κατά τις απογευματινές ώρες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Το πρώτο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9/10/2017 και ώρες 17:00-21:00. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθύνεστε στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κ. Μακεδονίας.
Δ/νση: Σ. Πέτρουλα 5, Βέροια
Τηλ. 23310 24424, 23310 71890
E-mail: veroiainediktio@inegsee.gr & inekmak@otenet.gr
Αρμόδια σύμβουλος: Δημητριάδου Θωμαή

Δημοφιλείς αναρτήσεις