Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διεθνής Διημερίδα για την Παιδική Σεξουαλική Κακοποίηση και Εγκαίνια Κέντρου Θεραπείας Τραύματος στη Βέροια

Διεθνή διημερίδα με θέμα «Σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών: Συμβολή στη συλλογική - μεθοδική - εξειδικευμένη αντιμετώπιση», διοργανώνεται στη Βέροια από την Πρωτοβουλία για το Παιδί, την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, τον δήμο Βέροιας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας. Παράλληλα με τη διοργάνωση της Διημερίδας, η Πρωτοβουλία για το Παιδί
εγκαινιάζει την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00, το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ «Ιωάννης Κούσιος», επί της Βενιζέλου 46, στη Βέροια. Τα εγκαίνια θα κάνει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου - Βασιλοπούλου.

Η πρώτη ημέρα της διημερίδας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, με ώρα έναρξης στις 15:00 στο Χώρο Τεχνών και είναι ανοιχτή για το κοινό. 
Η δεύτερη μέρα (εργαστήρια) θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης 09:30 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και απευθύνεται στους ειδικούς και τους επαγγελματίες του τομέα της παιδικής προστασίας (εκπαιδευτικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς λειτουργούς, γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, παιδοψυχιάτρους κλπ) και, λόγω του
περιορισμένου των θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να
δηλώσουν συμμετοχή μέσω των Φορέων τους. Είναι επιθυμητή η γνώση της αγγλικής. Σε όσους συμμετάσχουν είτε την πρώτη είτε τη δεύτερη ημέρα θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ