Απρεπή συμπεριφορά Διευθυντή καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Βέροιας

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας). Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η αναρμόδια παρέμβαση», σε σχέση με τη διαδικασία της αξιολόγησης. Συγκεκριμένα, καταγγέλλουν τόσο την απρεπή συμπεριφορά Διευθυντή Κλινικής προς τους
εργαζομένους του Νοσοκομείου και άσκηση ψυχολογικής βίας σε σχέση με τη διαδικασία αξιολόγησης υπαλλήλου, όσο και τη στάση του Διοικητή, που νομιμοποίησε τις ενέργειες αξιολόγησης. Αναλυτικά το εισηγητικό της συνεδρίασης:

ΘΕΜA: «Αναρμόδια παρέμβαση»
Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας καταγγέλλει:
1. Την απρεπή συμπεριφορά προς υπαλλήλους του Νοσοκομείου από Διευθυντή Κλινικής του Νοσοκομείου μας σε σχέση με την διαδικασία αξιολόγησης.
2. Την εξωθεσμική και αναρμόδια παρέμβαση και άσκηση ψυχολογικής βίας σχετικά με τον τρόπο και το πώς πρέπει να αξιολογηθεί συγκεκριμένη υπάλληλος.
3. Καταγγέλλουμε την υπάλληλο για την οποία έγινε η παρέμβαση, γιατί ζήτησε και χρησιμοποίησε εξωθεσμική και αναρμόδια παρέμβαση υπέρ των συμφερόντων της, παρότι όφειλε να γνωρίζει την διαδικασία.
4. Καταγγέλλουμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου γιατί παρότι ενημερώθηκε και για την απρεπή συμπεριφορά και για την αναρμόδια και παράνομη παρέμβαση, νομιμοποίησε αυτές τις ενέργειες.

Καλούμε τον Διοικητή να λειτουργήσει ως θεματοφύλακας της διαδικασίας και να ακυρώσει τις παράνομες ενέργειες. Επισημαίνουμε σε όλους ότι το Νοσοκομείο Βέροιας είναι Δημόσιο και όχι Ιδιωτική Κλινική όπως θεωρούν κάποιοι και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων θα είναι απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Η Πρόεδρος Μπρανιώτου Ιωάννα
Η Γραμματέας Λιμνίδου Μίνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις