Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άλλη μία υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Ημαθίας

Μεγαλώνει συνεχώς η λίστα με τους υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Όπως μαθαίνουμε άλλη μια περίπτωση που "παίζει" με πολλές πιθανότητες είναι του στατηγού ε.α. Θεόδωρου Σιδηρόπουλου. Ο στρατηγός έχει καταγωγή από την Ειρηνούπολη αλλά και έντονη πολιτική δραστηριότητα, καθώς είναι σύζυγος της
βουλευτού Β' Αθηνών Κατερίνας Παπακώστα. Ο Σιδηρόπουλος συμμετείχε με επιτυχία στην ηλεκτρονική διαδικασία "Ανανέωση" του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε ένα σύντομο βιογραφικό του:

Γεννήθηκε το 1956 στον Αρχάγγελο Ναούσης Ημαθίας, όπου έχει το πατρικό του σπίτι. Προέρχεται από αγροτική οικογένεια και τελείωσε τα σχολεία της Βεροίας. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) και του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, είναι απόφοιτος της Σχολής Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος «Επιτελούς Εθνικής Άμυνας» της Σχολής Εθνικής Άμυνας. Διετέλεσε Αν. Γενικός Διευθυντής του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Στο Επιτελείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας (2004-2007) ήταν Διευθυντής Προγραμματισμού και Υποστήριξης. Διετέλεσε Διευθυντής Οικονομικού στην ΑΣΔΥΣ και στο ΓΕΕΘΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ