Ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις στη Νάουσα - Στη Βέροια συζητάμε για τις λακκούβες

Το έργο των ασφαλτοστρώσεων στη δημοτική κοινότητα Νάουσας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017. Πρώτες οδοί που θα ασφαλτοστρωθούν είναι η οδός Αγ. Αθανασίου και η Στεφάνου Δραγούμη. Αγ. Αθανασίου: Για την εκτέλεση των εργασιών θα γίνει αποκλεισμός της οδού, από τη συμβολή με την οδό Γεννηματά μέχρι το νεκροταφείο. Ο κυκλοφοριακός φόρτος από την είσοδο της πόλης (Βέροια) δια της Γεννηματά προς το νεκροταφείο, το Γιαννακοχώρι, το Ροδοχώρι και Τρία Πέντε Πηγάδια θα διοχετευτεί στις οδούς Κων. Βλάχου - Θάλειας Σαμαρά - Χ"Τρύφωνος - Χρ. Ματθαίου. Για το σκοπό αυτό θα τοποθετηθούν πληροφοριακές πινακίδες στη συμβολή των οδών Γεννηματά & Κων. Βλάχου, οι οποίες θα ενημερώνουν τους οδηγούς για τον αποκλεισμό τμήματος της οδού Αγίου Αθανασίου.

Η υπόλοιπη κίνηση της οδού Γεννηματά προς Αγίου Αθανασίου θα διοχετευτεί στις οδούς Αλωνίων και Αγίου Αθανασίου-Πλατεία Παναγίας.

Η κίνηση από Γιαννακοχώρι, Ροδοχώρι και Τρία Πέντε Πηγάδια θα διοχετευτεί στις οδούς Χρ. Ματθαίου- Χ"Τρύφωνος- Θάλειας Σαμαρά - Κων. Βλάχου- Γεννηματά. Τμήματα των οδών Θάλειας Σαμαρά (εκατέρωθεν της Αγίου Αθανασίου) και Αφών Σεφερτζή θα είναι και θα σημανθούν ως αδιέξοδοι δρόμοι. Ο αποκλεισμός του τμήματος αναμένεται να διαρκέσει 25 ημέρες.

Στ. Δραγούμη: Για την εκτέλεση των εργασιών θα γίνει αποκλεισμός του δρόμου. Τμήματα των οδών Μαλάμου και Χατζηχειμώνα θα είναι και θα σημανθούν ως αδιέξοδοι δρόμοι. Η κίνηση από τη Βενιζέλου και το τμήμα της οδού Δραγούμη πέραν της Βενιζέλου θα διοχετευτεί στη συνέχεια της Βενιζέλου. Ο αποκλεισμός του τμήματος αναμένεται να διαρκέσει 4-5 ημέρες.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι των οδών Αγ. Αθανασίου και Στ. Δραγούμη να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις