Quantcast

http://picasion.com/

Χαραλαμπίδης: «Γίνεται μια δουλειά που θα φανεί στα επόμενα χρόνια»

Για την ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τα συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό, μίλησε ο τεχνικός της Βέροιας, Απόστολος Χαραλαμπίδης. Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Εμείς, μετά την υπερπροσπάθεια που κάναμε την Τετάρτη στο κύπελλο, θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια παιδιά από την Κ20 και πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πολύ καλή εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε τους βασικούς, αλλά φάνηκε η κούραση από τον αγώνα κυπέλλου και δεν σταθήκαμε όπως έπρεπε.

Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Το δείξαμε και στον ματς με τον Αιγινιακό, με πολύ ταχύτητα και ποιότητα στην ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας. Θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο και με τις μεταγραφές που θα έρθουν. Απ' ότι βλέπεται και εσείς, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της Βέροιας είναι 22 χρονών, άρα γίνεται μια δουλειά που θα φανεί στα επόμενα χρόνια ώστε η ομάδα να ανέβει στη SuperLeague».

Για την εικόνα του Άρη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Βέρμιο: «Ο Άρης μου φάνηκε πιο έτοιμος, αλλά εμείς παίξαμε με 6 παιδιά από την Κ20. Όταν μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι βασικοί μας, φάνηκε ότι δεν έχουν βάθος επειδή δεν έχουν έρθει οι μεταγραφές μας. Λείπουν 2 βασικοί και 4 μεταγραφές κλεισμένες. Έδειξε σε καλό δρόμο και πιο έτοιμος, αλλά μη σας ξεγελάει αυτό»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ