Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το βιβλίο της Έλενας Χουσνή «Το παιδί με τη ριγέ μπλούζα…» παρουσιάζεται στη Βέροια

Το νέο βιβλίο της Έλενας Χουσνή, το κοινωνικό αστυνομικό μυθιστόρημα «Το παιδί με τη ριγέ μπλούζα…» παρουσιάζεται στη Βέροια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, πρόεδρος της «Πρωτοβουλίας
για το Παιδί» και ο Κωνσταντίνος Παππάς εκπαιδευτικός. 

Η Έλενα Χουσνή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πέλλα. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες Έθνος και Έθνος της Κυριακής, ως υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ως επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Βορείου Αιγαίου. Επίσης εργάστηκε στην Α/θμια Εκπαίδευση Σάμου, και σήμερα είναι Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Σάμου. 

Το 2012 το μυθιστόρημά της της Άλικο σαν το… Αίμα έλαβε το Α΄ Βραβείο στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. Νωρίτερα, το 2009, είχε βραβευθεί από την ΠΕΛ με το Α΄ Βραβείο Θεατρικού Έργου και με το Γ΄ Βραβείο Μυθιστορήματος. Έχει λάβει διακρίσεις και βραβεία σε πολλούς πανελλήνιους διαγωνισμούς. Διηγήματά της έχουν φιλοξενηθεί σε συλλογικά έργα και περιοδικά.
Το 2014 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο Στα άδυτα... των δυτών από τις εκδόσεις Δίαυλος. Ακολούθησε το 2016 η Χρυσή Εκδίκηση – Η πτώση μιας δυναστείας από τις εκδόσεις Κύφαντα.
Από τον Ιανουάριο του 2015 είναι μέλος της ΕΛΣΑΛ (Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ