Quantcast

http://picasion.com/

Τι θα φάμε σήμερα; Θα μας ψήσει ψάρια ο «Ψιψίκας-Τερτιβανίδης»

Τι και αν δεν είναι Τρίτη. Το φρέσκο ψάρι δεν έχει μέρα. Πρόκειται για μια από τις πολυτιμότερες τροφές, που πρέπει να καταναλώνουμε πάνω από μια φορά την εβδομάδα. Και επειδή πολλοί είμαστε αυτοί που το θεωρούν μπελαλίδικο, ποιος το καθαρίζει, ποιος το ψήνει, πως ξεμυρίζει μετά το σπίτι... εδώ έρχεται ο «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης», το πιο παλιό ψαράδικο της Βέροιας που κάνει για εμάς όλη τη δουλειά.
Εμείς απλά πηγαίνουμε στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη», στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 18 (τηλ. 2331064261) και Μ. Αλεξάνδρου 2 (μόνο κάθε Τρίτη τηλ. 2331071699), αγοράζουμε τα ψάρια που θέλουμε, ολόφρεσκα και στην καλύτερη τιμή που θα βρούμε στη Βέροια, μας τα καθαρίζει, μας τα ψήνει κατόπιν παραγγελίας και αν θέλουμε μας τα φέρνει και στην πόρτα μας! 
Η παραγγελία μας μπαίνει στη συσκευασία της για να διατηρηθεί η θερμοκρασία του ψαριού και να φτάσει στο πιάτο μας άψογο!
Και όχι ότι και ότι ψήσιμο... αλλά επαγγελματικό με τα όλα του! Δεν έχεις φάει πιο νόστιμο και καλοψημένο ψάρι. Αν δε το δοκιμάσατε ακόμα, κάντε το και βάλτε έτσι το ψάρι πιο συχνά στη διατροφή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ