Quantcast

http://picasion.com/

Τεσσάρα... χαλλλαρά έριξε ο Άρης στη Βέροια

Ο Άρης υποδέχθηκε τη Βέροια σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και συνέτριψε την ομάδα της Ημαθίας με 4-0. Το σκορ άνοιξε ο Πασάς μόλις στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 40ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κασσός, διπλασιάζοντας τα τέρματα για τους κίτρινους. Στο 63ο λεπτό, ο Παυλίδη με εξαιρετικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ της Βέροιας και έκανε το 3-0. Το τέταρτο γκολ του Άρη και της αναμέτρησης ήρθε στο 90', ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μιλούνοβιτς.

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος (46′ Καντιμοίρης), Βαλεριάνος (82′ Κλιγγόπουλος), Σόουζα (70′ Τσουμάνης), Δεληζήσης (70′ Μαραγκός), Τζανακάκης (82′ Νέτο), Νίκιτς (75′ Λώττας), Μουμίν (82′ Μιλούνοβιτς), Πασάς (46′ Μπαργκάν), Κάσσος (46′ Ντούνης), Στεφάνοβιτς (46′ Παυλίδης), Διαμαντόπουλος (70′ Καπνίδης)

Βέροια (Α. Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράντζης, Τερζής, Νύκταρης, Λαζόπουλος, Σταυρίδης, Ζυγκερίδης, Μεξής (28′ Καραγιάννης). Έπαιξαν επίσης οι: Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Καψάλης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Ντόγος, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ