Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλος στην αγωνία των πρώην εργαζομένων της ΕΤΑ στη Νάουσα

Στον δήμο Νάουσας και στο Kέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης πέρασαν μετά την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΤΑ. Ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης εισηγήθηκε το θέμα στο σώμα, αναφερόμενος στις προσπάθειες που έγιναν ώστε να υπάρξει λύση στο ζήτημα και να μπορέσουν να
μεταφερθούν οι υπάλληλοι στον δήμο. Συγκεκριμένα 24 υπάλληλοι θα απασχολούνται πλέον στον δήμο Νάουσας και 2 στο Kέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης. Παράλληλα ο δήμαρχος Νάουσας έκανε λόγω για ιστορική ημέρα καθώς με την απόφαση αυτή διασφαλίστηκε η δημοτική περιουσία και πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τον δήμο και την επιχείρηση.

Στο ζήτημα της μετακίνησης των υπαλλήλων αναφέρθηκε και ο κ. Τσιαμούλος που δήλωσε πως έγινε το πρώτο βήμα για την εκκαθάριση και πως αναμένεται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου να έρθουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο οι ισολογισμοί των τελευταίων ετών αλλά και οι υποχρεώσεις που θα κληθεί να αναλάβει ο δήμος.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους δημοτικούς συμβούλους γύρω από την απόφαση για την μεταφορά των εργαζομένων στον δήμο Νάουσας.


Πηγή: inaoussa.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ