Quantcast

http://picasion.com/

Κλείστε τα πιο αξέχαστα SURVIVOR παιδικά party στον ανανεωμένο «Punchinello»!

ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ 150€ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ SURVIVOR ΑΡΕΝΑ - ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ - TV ROOM
Ο πιο αγαπημένος παιδότοπος των παιδιών και των γονιών επανήλθε ανανεωμένος και τους έχει ενθουσιάσει όλους! Γιατί μόνο εκεί μπορούν απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού, στην τεράστια SURVIVOR αρένα

που δημιουργήθηκε. Γιατί μόνο εκεί τα παιδιά party μένουν αξέχαστα, με παιχνίδι, μουσική και χορό, πρωτότυπες θεματικές τούρτες και πολύχρωμους μπουφέδες. Γιατί μόνο εκεί ο γονιός βρίσκει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της πόλης, με πακέτα και προσφορές για όλους! Γιατί όλα τα παιδάκια αξίζουν να ζήσουν όμορφες στιγμές στον «Punchinello»!
Ο «Punchinello» διοργανώνει και τα πιο τέλεια party και για τα μεγαλύτερα παιδιά, ηλικίας 8 - 14 ετών. Πάρτε τους φίλους σας, ελάτε στη νέα αίθουσα «TV room», διαλέξτε την ταινία της αρεσκείας σας και γιορτάστε τα γενέθλιά σας σβήνοντας την τούρτα γενεθλίων!
Ο «Punchinello» θέλοντας να ευχαριστήσει όλα τα παιδάκια, έχει και ειδικές προσφορές στα πάρτι για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως μονογονεϊκές οικογένειες, ανέργους και πολύτεκνους, παρέχοντας έκπτωση στα πακέτα γενεθλίων 30% (για τις ημέρες Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη)
Επίσης, κάθε Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη, προσφέρει ένα συνδυαστικό πακέτο προσφορών, από 14€ με ΜΟΝΟ 6,5€ που περιλαμβάνει:
4 ντόνατς + 2 τοστ + 2 χυμούς + 2 ροφήματα (καφέ, αναψυκτικό, χυμό).


Καλέστε στα τηλέφωνα
2331020553
6975406599
6936523372
6983224701












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ