Στανίση: «Δεν κάνω γάμους για να βολευτώ»

Για το αν θα ήθελε έναν σύντροφο στη ζωής της, αλλά και για το αν έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η τραγουδίστρια από το Αγγελοχώρι και πρώην υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας Κατερίνα Στανίση.
Η δημοφιλής καλλιτέχνις απάντησε σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις και δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν κάνει γάμους για να βολευτεί. Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε στην «Ε
spresso».

Θα θέλατε να έχετε έναν σύντροφο στη ζωή σας;
«Σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι είναι λίγο δύσκολο. Βέβαια, δεν λέω όχι, γιατί μπορεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος. Η μοναχική ζωή που κάνω δύσκολα θα με βάλει σε διαδικασία να συγκατοικήσω με κάποιον. Πάντως, δεν νιώθω μοναξιά. Μου αρέσει ακόμη η δουλειά μου, θέλω να συνεχίσω να δημιουργώ. Εχω τη δύναμη και τη θέληση»

Εχετε ζήσει την απιστία ή υπήρξατε ποτέ «τρίτο πρόσωπο»;
«Ναι, τα έχω ζήσει όλα. Ετσι είναι η ζωή. Εγώ δεν θα πω ψέματα ότι αγαπήθηκα. Ισως αγάπησα περισσότερο απ' αυτούς που έλεγαν ότι με αγαπούσαν. Αλλά φαντάζεσαι να μην τα είχα ζήσει κι αυτά; Δεν θα ήξερα τι σημαίνει να θες έναν άνθρωπο και να δίνεσαι... Δεν υπάρχει μόνο το σεξ στη ζωή»

Εχετε πέσει στα πατώματα για έναν άντρα;
«Και ποια γυναίκα δεν το έχει κάνει; Από την πιο πλούσια μέχρι την πιο φτωχή! Η γυναίκα είναι γυναίκα, όσο σκληρή κι αν θέλει να φαίνεται προς τα έξω. Τη χαρακτηρίζουν η ευαισθησία και ο ρομαντισμός»

Τι θα απαντούσατε σε μια πρόταση γάμου;

«Δεν θα παντρευόμουν απλά για να μην είμαι μόνη. Χίλιες φορές έτσι, παρά με έναν άνθρωπο που τον χρησιμοποιώ για να μου κάνει παρέα. Δεν κάνω τέτοια. Δουλεύω από 12 χρονών για να μην έχω κανέναν στο κεφάλι μου και να στηρίζομαι στα πόδια μου. Δεν κάνω γάμους για να βολευτώ».

Δημοφιλείς αναρτήσεις