Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συναυλία στο Άλσος για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βέροιας

Την Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» θα πραγματοποιηθεί συναυλία σύγχρονου έντεχνου τραγουδιού με το Βεροιώτικο μουσικό σχήμα «Μπούσουλας», με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βέροιας. Τη συναυλία διοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, ο
Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με την υποστήριξη και της Κ.Ε.Π.Α. του Δήμου Βέροιας. Η είσοδος είναι ελεύθερη και όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει προϊόντα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. 
Θα ακουστούν τραγούδια των Μικρούτσικου, Λοίζου, Σαββόπουλου, Παπακωνσταντίνου, Περίδη, Μάλαμα, Ιωαννίδη, Χαρούλη, Πλιάτσικα, Στόκα, Καραμουρατίδη κ.ά.

Το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας» απαρτίζεται από τους Μιχάλη Ρίζο (τραγούδι, κιθάρα), Κωστή Ρίζο (πιάνο, keyboards, τραγούδι), Γιώργο Αθανασιάδη (ηλεκτρ. μπάσο), Χρήστο Δαμιανίδη (ηλεκτρ. κιθάρες) και Κώστα Ρίζο (τύμπανα, κρουστά). Στο τραγούδι συμμετέχει η Μαρία Θεοχαροπούλου.
Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας.
Η πρωτοβουλία στηρίζεται στη συμμετοχή και παρουσία όλων μας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ