Quantcast

http://picasion.com/

Σφοδρή κριτική του Τσαβδαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ

Πολύ σκληρή κριτική εξαπέλυσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο πρώην Βουλευτής Ημαθίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως με αυτήν την κυβέρνηση, η χώρα βρίσκεται σε καταστολή ή σε αναστολή λειτουργίας και ότι οι υπουργοί του Αλέξη Τσίπρα είναι ανίκανοι να λύσουν ακόμα και το πιο απλό
πρόβλημα. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του: «Υποσχέθηκαν να μας σώσουν. Υποσχέθηκαν να αλλάξουν όλα τα κακώς κείμενα του ελληνικού κράτους που οι «κακές» προηγούμενες κυβερνήσεις δημιούργησαν. Υποσχέθηκαν ότι έχουν σχέδιο και ανθρώπους ικανούς, με όρεξη για δουλειά, προκειμένου να διαχειριστούν τόσο την καθημερινότητα όσο και τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας. Και αυτοί «ναυάγησαν» στην πραγματικότητα.

Οι τραγικές εικόνες με το μαζούτ σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Αττικής αποδεικνύουν οτι το μπουλούκι με τους μαθητευόμενους μάγους δεν μπορεί να μας σώσει. Ο απίστευτος υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής αφού επί έξι μέρες συντονισε την επιχείρηση διάσωσης του θαλάσσιου πλούτου της χώρας από το Λονδίνο και την τηλεόραση, αφού επί έξι μέρες δεν πήρε μυρωδιά για το τι συνέβη, συστήνοντας στους πολίτες να ψαρεύουν και να κολυμπούν άφοβα, ενημερώθηκε «αρμοδιως» από τον κύριο Τσίπρα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά.

Και τότε θυμήθηκαν μαζι τις χρόνιες παθογένειες που θα διορθωναν και τις οποίες 2,5 χρόνια τώρα δεν άγγιξαν. Γιατί οι άνθρωποι είναι μαλωμένοι με τη δουλειά, είναι ανικανοι να λύσουν και το πιο απλό πρόβλημα, τους βολεύει το μπάχαλο. Γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να πάνε τη χώρα μπροστά, αυτό που θέλουν ειναι να διαχειριστούν όσο περισσότερο γίνεται τη μιζέρια πετώντας ξεροκόμματα στον κοσμο. Ελλαδα σωτήριο έτος 2017. Η χώρα σε καταστολή ή σε αναστολή λειτουργίας. Διαλέγουμε και παίρνουμε....»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ