Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραδοσιακό γλέντι στη Ραχιά διοργάνωσε η Μονή Καλλίπετρας (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Μεγάλο πανηγύρι στο γήπεδο της Ραχιάς διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά ο Σύλλογος Φίλων Μονής Καλλίπετρας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Γενέθλιο της Παναγίας και για την ενίσχυση της Μονής. Τη βραδιά άνοιξαν χορευτικά το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγ.
Δημήτριος» Χαρίεσσας και το τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ, που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου, Γιώργος Σοφιανίδης και Θεόφιλος Κορωνάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και πλήθος κόσμου.
Για το πανηγύρι της Καλλίπετρας ταξίδεψε μέχρι τη Ραχιά και ο γνωστός μουσικός και παρουσιαστής Θύμιος Γκογκίδης, που ξεσήκωσε τον κόσμο με το ακορντεόν του, σε θρακιώτικους ρυθμούς. Μάλιστα, πήρε το ακορντεόν του, κατέβηκε από τη σκηνή και έγινε ένα με τον κόσμο. Ακολούθησε ποντιακό γλέντι με τον Παύλο Καγγελίδη, Γιάννη Κωνσταντινίδη και Νίκο Γιαγκζόγλου. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ