Quantcast

http://picasion.com/

Έχεις τσάντες - γραφική ύλη - τετράδια και σχολικά βοηθήματα; ΜΗΝ τα πετάς!

Δώσε τα σχολικά σου είδη στον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας
Σχολικά είδη για παιδιά άπορων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών συγκεντρώνει ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας, θέλοντας να στηρίξει τους μαθητές στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωσή του Ομίλου και πως μπορείτε να βοηθήσετε: «Επιστροφή στα θρανία για χιλιάδες μαθητές, μικρούς και μεγάλους και για πολλούς από αυτούς , παιδιά κυρίως λαϊκών οικογενειών η αρχή αυτή, δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Πολλές οικογένειες μετράνε μέρα με τη μέρα νέες μεγάλες απώλειες. Αναγκάζονται κάθε Σεπτέμβρη να αποφασίσουν “τι θα κόψουν” από τα απολύτως αναγκαία για τα παιδιά τους, για τη μόρφωσή τους, την πρόσβασή τους στην τέχνη, στον αθλητισμό, που είναι απαραίτητα για τη νεολαία.

Εμείς θέλοντας να στηρίξουμε στο ελάχιστο δυνατό που μπορούμε να προσφέρουμε, καλούμε όλους τους φίλους του Ομίλου να συνδράμουν στη προσπάθεια μας να συγκεντρωθούν σχολικές τσάντες, γραφική ύλη, τετράδια και σχολικά βοηθήματα ώστε να μπορέσουν και αυτά τα παιδιά να ξεκινήσουν με χαμόγελο και όχι δάκρυα ντροπής, την νέα σχολική χρονιά.

Αν λοιπόν, έχετε στο σπίτι σας κάποια από τα παραπάνω σε ευπρεπή κατάσταση μην τα πετάτε. Φέρτε τα σε μας στη διεύθυνση μας Προφήτου Ηλία 15 . Δευτέρα - Τετάρτη -Παρασκευή 11.00 - 13.00 το γραφείο μας είναι ανοιχτό και περιμένει να σας ευχαριστήσει από κοντά .

Μην πετάτε ό,τι μπορεί να προσφέρει χαμόγελο σ'ένα παιδί. Χαρίστε το και πιστέψτε μας, η προσφορά σας θα σας κάνει να χαμογελάσετε κι εσείς.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ