Quantcast

http://picasion.com/

Ομαλά διεξάγονται οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας (ΦΩΤΟ)

Από τις 10 το πρωί διεξάγονται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στον πρώτο όροφο του  Βέροιας, οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου. Στο χώρο έχουν στηθεί δυο κάλπες, μια για την ανάδειξη του 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και νέας 3μελούς επιτροπής και μια για την εκλογή αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών
Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας. Εκεί βρίσκονται καθ' όλη τη διάρκεια η εφορευτική επιτροπή και η ειδική γραμματέας του Συλλόγου, για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.
Οι συνδυασμοί που «κατεβαίνουν» στις εκλογές είναι δύο, ο συνδυασμός «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και ο συνδυασμός «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΜΠΟΡΩΝ». Μέχρι στιγμής, περίπου 50 μέλη έχουν προσέλθει για να ψηφίσουν, με τη ροή να αναμένεται πιο αυξημένη με το κλείσιμο της αγοράς και λίγο πριν το άνοιγμα το απόγευμα. Να υπενθυμίσουμε ότι οι κάλπες κλείνουν στις 6 το απόγευμα, ενώ για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, τα μέλη θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Ασφαλιστικό Βιβλιάριο Ασθενείας. 





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ